2777
2789
عنوان

همزاد و جن

688 بازدید | 52 پست

بچه ها من یه مدته یعنی خیلی ساله فکز‌میکنم خودم نیستم مثلا با خودم فکر‌میکنم یه چیزی‌ توی بدنم جوابمو با ادا و اشاره ی بدنم میده مثلا میخواد بگه نه ابروهام میره بالا یا کلمو میدم بالا به نشونه نه یا هر فکری بکنم جوابشو توی ذهنم میشنوم من حس میکنم این ادا و اشاره ها برام اشناست و قبلا توی نامزدم میدیدم الان حس میکنم همزاد اون توی بدنه منه و دست از سرم بر‌نمیداره میگه اگه میخوای برم باید ازش جدا شی ولی من دوسش‌دارم از طرفی از اونم ادا و اشاره میبینم وقتی توی دلم باهاش حرف میزنم یعنی این موجود حالا همطادشه یا چی هم‌توی بدنه من هم اون.واسه همین وقتی اذیتم میکنه با اداو اشاره بهم میگه منم توی بدنت میگم‌تویی‌میخوای من نابود بشم یا دیوونه بشم میگه اره. بخاطر همین ازش بدمم اومده یه جورایی ولی ۱۰سال عمرو گذاشتم پاش حس میکنم تمام افسردگیم و سیگار کشیدنمو و پیشرفت نکردنم و ارتباط نمیتونم برقرار کنم همه تقصیر اینه. من نمیدونم دیگه چیکار‌کنم به هز فکری‌که میکنم یه واکنشی توی صورتم‌میبینم که ناخوداگاهه و دست من نیست تمسخر میکنه بهم. کسی‌تجربه داره؟

بسم الله الرحمن الرحیم

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا ادا و اشاره های اونه خنده هام شبیه اون میشه نگاه کردنم حتی طرز فکرم. بعد چرا خب با من دشمنه میخواد من نابود بشم؟ همزادش خیلی بده نمیدونم باید چیکار کنم دور شه ازم و من خودم باشم. فکرای اخروزمانی‌میاره توی سرم استرسو اظطراب میده بهم الان تمام بدنم یخ کرده. چیکار کنم دست از سرم برداره حس میکنم همزاده منو گرفته فقط جلوی مامان بابام خودمم ولم‌ میکنه یا مثلا یه چیزسو دوست دارم واقعا دارم لذت میبرم انگار شبیه خودم‌میشم حس میکنم قشنگ

ی رفیق دارم همزاد داشت رفت پیش یکی براش دفعش کرد

باید کسی باشه که کار بلد باشه بعد من حس‌میکنم همزاده دوستپسرمه که داره اذیتم‌میکنه یه بار رفته بودم پیش دعا‌نویس چندسال پیش خیلی اذیت میشدم میدیدم و میشنیدم. دعا نویس گفت چرا ازون پسره جدا نمیشه هرچی سرش میاد بخاطر اونه. بهش گفتم چی گفتی گفت هیچی ولش کن

آیه الکرسی زیاد بخون

هیچ توفیری نداره باهام بدتر لج میکنه فکرای بد میاره توی سرم بعد میگه اینا فکرای خودته به کسای دیگه میگه این خوشه که داره این فکرارو میکنه در صورتی که خودم نیست مثلا به یه چیزی فکر میکنم تا تهشو بهم نشون میده یعنی مثل شهود میمونه میگن طرف شهودش بازه داره میبینه در صورتی که میدونم کار اینه بهم نشون میده بترسم

هیچ توفیری نداره باهام بدتر لج میکنه فکرای بد میاره توی سرم بعد میگه اینا فکرای خودته به کسای دیگه م ...

عزیزم یعنی شما میتونی راجب بقیه هم بتونی نظر بدی و چیزیو راجب آیندشون ببینی یا متوجه بشی؟؟؟

عزیزم یعنی شما میتونی راجب بقیه هم بتونی نظر بدی و چیزیو راجب آیندشون ببینی یا متوجه بشی؟؟؟

نه فقط چیزایی که خودش بخواد و بدونه من میترسم بهم نشون میده میخوام ازین فکرا در بیام نمیشه هر فکر خوبی میکنم صورتم تغییر میکنه واسه خودش میخنده یا اخم میکنه حالمو میگیره باعث اظطرابم‌میشه نمیشه با این وضعیت از فکرو خیال خ ابید پیشنهاد میکنم هیچوقت دنبال فهمیدن چیزی از راه دیگه نباشین چون بدونین پشت پردش چیه دیوونه میشین

نه فقط چیزایی که خودش بخواد و بدونه من میترسم بهم نشون میده میخوام ازین فکرا در بیام نمیشه هر فکر خو ...

حقیقتش این چند ماهه حالم خیلی بده و میخوام راجب یه مسئله ای بفهمم تهش میشه یا نمیشه