2777
2789
عنوان

موهای بدنم زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 84 پست

زرنیخ استفاده کن دیگ در نمیشند یا حتی کم میشند

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ریزش مو هم دارم جدیدا اخه ... شدییید ولی خب پریودم منظمع

علائم سندروم پلی کیستیک خیلی متنوع هست ممکنه یه نفر اصلا پریودش بهم نخوره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
من ریزش مو هم دارم جدیدا اخه ... شدییید ولی خب پریودم منظمع

اخه فقط نمیشه ب ی علامت اکتفا کرد ریش مو دلیلایه دیگم میتونه داشته باشع ب نظرم بهترین کار آزمایش دادن و رفتن پیش متخصصه

چیکارش کنم 🙁

دکتر زنان

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

زرنیخ چیه

۰زرنیخ شبیه نوره هست تو عطاری ها هست استفاده کنی مشکلت حل میشه عزیزم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️