2777
2789
عنوان

خرید خونه کمکم کنین.بخرم یا نه؟

473 بازدید | 17 پست

سلام.دوستان ما چندروزیه دنبال خونه هستیم.دیروز اتفاقی نزدیک خونه مامانم خونه ای دیدیم ک خوب و تمیز و شیک بود.ولی یه خوابه.چون ساختمان بتنی هست کمد دیواریهای بزرگی توش دراومده و نورگیر بزرگی داره حدود ۱۱متر.ک صاحب خونه گفته میتونین تبدیل به اتاق خوابش بکنین.ساختمون ۵طبقه و بتنی هست.حالا سوال من اینه میشه دیوار بتنی رو کمی خراب کرد و بهش در وصل کرد؟هزینه زدن سقف و در و برق کشی زیاد نمیشه؟اصلا ارزش داره؟ شوهرم خیلی خوشش اومده مخصوصا ک با بودجمون سازگاره

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers
سهرداری فک‌ کنم به این راحتی اجازه نده شما نورگیر رو تبدیل به اتاق خواب کنین

منم به املاکی گفتم ولی گف تا کسی شکایت نکنه کار ندارن.چون خونه طبقه اوله و نورگیرش اصلا به هیچ کدوم از واحدا ربط نداره گف مشکلی نیس خودمم نمیدونم.خونه قبلی پدرشوهرمم طبقه اولی ها نورگیرشون رو اتاق کردن.

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنگاهی هیچوقت راستشو نمیگه شما از یه مهندس اشنا سوال کنین

اره خوب گفتی ممنون از راهنماییت

عزیزم احتمالا منظورت ساختمان اسکلت بتنه، تو چنین ساختمونی دیوارا بتنی نیستن، آجرین معمولا و باربر هم نیستن و با مشورت یه مهندس میشه دست کاریشون کرد اما قسمتای بتنی یا سقفه یا تیر یا ستون که به هیچ وجه نه باید دست بخوره و نه تراشیده بشه چون مقاومت ساختمون رو از بین میبره و خیییلی کار خطرناکیه، علی الخصوص که طبقه اول هم هستید و همه طبقات بالا رو در معرض خطر قرار میدید.

از نظر هزینه هم خب فکر کنم حداقل سه چهار میلیون هزینه داره، به اضافه اینکه بقیه قسمتای خونتون رو هم که از نورگیر نور میگرفتن کامل تاریک میکنید. نور و تهویه خیلی تو ساختمون مهمه.

شهرداری تا نفهمه کاری نداره ولی بفهمه جریمه سنگینی میگیره که ارزشش رو نداره. به نظر من جای این کارای غیرمعمول دنبال یه مورد دیگه باشید. معامله ای که از اول اما و اگر توشه به درد نمیخوره

عزیزم من خودم تو شهرداری تو قسمت فنی و ساختمانی هستم هیچ وئقفت این کار و نکنید چون اگه شهرداری مطلع بشه و اگه صاحبخونه پایان کار نگرفته باشه خیلی واستوئن دردسر میشه در ضمن دیوار ها هیچ باری روشون نیست ولی یه کلک هم میتونید به شهرداری بزنید که پایان کار بگیرید تمام انشعابات هم بگیرید مثل آب و برق و گاز و تلفن بعد هر کاری دوس داشتی بکنی البته مواظب تیرهای بتنی باشه فقط در مورد دیوارها میتونی تجدید نظر کنی

منم به املاکی گفتم ولی گف تا کسی شکایت نکنه کار ندارن.چون خونه طبقه اوله و نورگیرش اصلا به هیچ کدوم ...

همایمون خونمون سندداره نورگیر کمد دیواری کردن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
عزیزم من خودم تو شهرداری تو قسمت فنی و ساختمانی هستم هیچ وئقفت این کار و نکنید چون اگه شهرداری مطلع ...

پایان کار داره.تازه ساز نیست

سلام.

حختما حتما حتما یک مهندس ناظر رو با خودتون ببرین سر ساختمون.

حتی شده مثلا ازتون به خاطر نظرات و بازدید 100 تومن هم بگیره ارزشش رو داره.

چون مهندسان ناظر چیز هایی رو میبینن و میدونن که ما ادمای عادی نمیبینیم و فقط ظواهر و.. به چشممون میاد.

مثلا  برای نظارت برق ساختمون ارت نداشت!!ولی الکی تو پریزاش سیم ارت گذاشته بودن...

یا فیوز هایی که انتخاب کرده بودن استاندارد نبود(نمیتونست جلوی اتصالی..برق گرفتگی و. .رو بگیره)

لطفا حتما از یه ادمی که تو این کار هست مشورت بگیرین اونم به صورت حضوری. و اصلا کاری با حرفای بنگاهی و مشاور املاک نداشته باشین!

آقای تعمیرکار هستم در خدمت کاربران.(تعمیرکار لوازم خانگی)    به  تاپیک هام سر بزنید  میتونه براتون مفید باشه.

یکی از مهمترین چیزایی که یک ساختمون استاندارد باید داشته باشه پروانه ساخت هستش.

همچنین سند ...

اگر شهردرای تایید نکرده باشه و مدارکش موجود نباشه بعدا جریمه های خیلی سنگینی اعمال میکنه براتون.

آقای تعمیرکار هستم در خدمت کاربران.(تعمیرکار لوازم خانگی)    به  تاپیک هام سر بزنید  میتونه براتون مفید باشه.
یکی از مهمترین چیزایی که یک ساختمون استاندارد باید داشته باشه پروانه ساخت هستش. همچنین سند ... اگر ...

سند و پایان کار داره.یعنی کلا منتفی اش کنم؟من خودمم خوشم نمیاد ولی همسرم خیلی خوشش اومده.مهندس ناظر از کجا پیدا کنم؟؟؟جدی میپرسم چون نمیدونم واقعا

سند و پایان کار داره.یعنی کلا منتفی اش کنم؟من خودمم خوشم نمیاد ولی همسرم خیلی خوشش اومده.مهندس ناظر ...

مشکلی نیست خب سوالتون رو بپرسید.
مهندس ناظر ها تو دفاتر مهندسی ساختمان کار میکنن..من که ندیدم ساختمون رو بهتون بگم خوبه یا بده.

فقط میگم توصیه های یک مهندس ناظر رو شما در نظر بگیرین.اونا درسشو خوندن میدونن چی به چیه.