2777
2789
عنوان

زیر بارون

202 بازدید | 26 پست

بچه ها الان زیر بارون وایسادم 

و برای حال خوب همتون سوره قدر میخونم

بارون نم نم میاد و این سرمای مطلوب از پوست آدم عبور میکنه

جای همتون خالی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

دعاهات قبول😇🤲

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یاد شعر افتادم یک جاش اینطوری میگه

من برای عاشق بی‌کس

من برای عاشق بی‌چیز

گریه کردن 

راه رفتن 

زیر باران میکنم تجویز

حتما کاملش رو بخونید من کاملش رو حفظ نیستم متاسفانه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اینجا بخاری هامونم روشن نیست 😑 اینقدر گرمه خوشبحالتون دلم بارون خواستالنماس دعا💕

یکی هم اختصاصی برای تو میخونم

برای شادی و آرامشت

ما مشهد هستیم 

کدوم شهرررر

مشهدعزیزم

برات یک اختصاصی میخونم

انشالله شادی و آرامش مهمون همیشگی روزهات باشه 

مممونم.چه انرژی مثبتی سرصبح.چه شهر خوبی😍عاقبت بخیر بشیرفتی زیارت دعا کن

حتما عزیزم

این روزهایی که حال هممون بده شاید کمی دعا، دوباره نعمت ها و رحمت های خدا رو بهمون برگردونه

شاید در خال حاضر کار دیگه ای از دستمون برنیاد

مشهد بارونه بارون نیست که من مشهدم

عزیزم خونه ما سمت توس هست

اینقدر مشهد بزرگه که یک طرف سیل میاد یک طرف خشکسالیه😂

دعا کن جور بشه بتونم بیام مشهد چندین ساله نتونستم بیام🥺

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین