2777
2789
عنوان

توروخدا فقط یک حمدو شفا برام بخونید.زیر سرم هستم.با بچه سه ماهه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 39 پست

عزیزم به حق صاحب زمان عج ان شاءالله زود خوب بشی.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

شوهرت کجاست

بالا سرمه

هی میره پیش بچه و میاد

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا دعام کنید

خدا خیر تک تکتون بده الهی

جای بد نرید

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
توروخدا دعام کنید خدا خیر تک تکتون بده الهی جای بد نرید

عزيزم ٧ تا حمد خوندم واست

ايشالا زودتر خوب شي 

آورده دنیا یه دونه / اون یه دونه پیشه منه/ خدا فرشته هاشوکه / نمیسپره دست همه (به لطف خدا مامى الانى) CafeMom Tickers
خانوادمم نزدیکم نیستن بیان حداقل بداد بچم برسن. خدایا راضی ام به رضای تو شفام بده بخاطر این طف ...

الان دارن اذان میگن همین الان برات ایت الکرسی خوندم. 😢😢

❤❤تیکر تولد دُتَرَمه❤❤
خانوادمم نزدیکم نیستن بیان حداقل بداد بچم برسن. خدایا راضی ام به رضای تو شفام بده بخاطر این طف ...

حالت بهترشد بیا یه خبری ازخودت بده من نگران شدم همش فکرم پیش نی نیته که الان چقدر سخته براش شما مریضی نمیتونی بغلش کنی😢😢 

❤❤تیکر تولد دُتَرَمه❤❤