2777
2789
عنوان

میگه به زور مهریه تو زندگی با من‌ مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 2085 بازدید | 180 پست
فقط دست به زن داره؟

بددهنه.انواع اقسام چاقو وقمه داره.دروغگو هم هست.فحش مثل نقل و نبات احترام پدرومادرشو نداره.وفکر میکنه این مادرشو زاییده دراین حد 

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏
وای گفتی آتیش میگیرم خواهر.یه دسته چک گرفتم کل دسته چک رو برای خودش استفاده کرد حالا چی بگه خوبه؟این ...

من چه کارایی که بابام براش نکرد خرچ عقد داد ماشین براش گرفته همش اینجا پلاسه بعد دعوا که میکنیم اولین فهش میده بابای بیچارم همین قدر چشم سفید پر مدعان انگار اینا نبودن ما مرده بودیم 

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفت تو حتی یکی ازینا که من میخرم میارم خونه رو نمیتونی بخری تو ببخشید ان منم نیستی.منم گفتم اگه نر ...

میگفتی وظیفه ته بخری ....هر وفت تو اتاق زایمان زاییدی منم مخارج خونه رو در میارم 

من چه کارایی که بابام براش نکرد خرچ عقد داد ماشین براش گرفته همش اینجا پلاسه بعد دعوا که میکنیم اولی ...

واقعا مزخرفن.بابای منم ازاول خوبی کرد بازم بده شد و فحش میدادم مسائل خانوادمو به رخم می‌کشید 

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏
اوهوع تازه ماه عسل زندگی این وضع اینه وای به حال دوسال دیگه فعلا بچه اینا نیار و درجاهم تصمیم آخر نگ ...

والا به زبون گرفتم هار شده عصبانی شدم هار شده حقیقت گفتم هار شده خوبی کردم هار شده سنگین بودم هار شده هر کاری کردم فقط،این هار شده چسبیده من 

من چه کارایی که بابام براش نکرد خرچ عقد داد ماشین براش گرفته همش اینجا پلاسه بعد دعوا که میکنیم اولی ...

آخ گفتی ..مادر من این همه خوبی،کرده ..تو هر دعوا اسم شو میاره نمک نشناسی حدی داره .

والا به زبون گرفتم هار شده عصبانی شدم هار شده حقیقت گفتم هار شده خوبی کردم هار شده سنگین بودم هار شد ...

قبول دارم بعضیام به هیچ سراطی مستقیم نمیشن دیگه یا اونقدر سگ بازی درمیاره که تو عادت میکنی عادت میشه برات مجبور به تحمل میشی یا رگ خوابش دست میگیری چاره چیه

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

واقعا مزخرفن.بابای منم ازاول خوبی کرد بازم بده شد و فحش میدادم مسائل خانوادمو به رخم می‌کشید

بابای خودش ۲۰۰ میلیون سر یکاری کم داشت داده بهش روز نیست نگه کدوم پدر این کار میکنه درحالی که نه عروسی ن مراسم ن جهاز براش نگرفته بعد بابای من هرکاری میکنه براش میگه وظیفشه مگه یدونه داماد بیشتر داره 😏😏😏😏خوشحالم همه یه عتیقن😂

میگفتی وظیفه ته بخری ....هر وفت تو اتاق زایمان زاییدی منم مخارج خونه رو در میارم

زایمان گفتی بزار بگم.قبل زایمان ماه‌های اول همش میگفت دومی رو سقط کن من خرجشون ندارم.منم گفتم سقط نمیکنم گناهه و خودم دوسش داشتم.بعد رفت اومد هی گفت منم گفتم به مامانت میگم اینطوری میگی.بعد دید سقط نکردم گفتم من میخوام زایمان سزارین برم طبیعی رو بعد ۸سال نمیتونم چون دوتا سقط تو شش هفته داشتم جون نداشتم.گفت باشه شده سیستم ماشین رو میفروشم میدم بری سزارین.همینکه دوهفته آخر شد دکتر پیدا کردم ۱۲ بگیره خودش ۱۵ هم بیمارستان که سزارین کنه گفت ندارم نمیتونم بفروشم باید بری طبیعی.منم گفتم باشه برم با دکتر حرف بزنم چکمو بدم تو یکماه بعد پرش کن گفت نه پرش نمیکنم.منم شبو روزم شده بود گریه حتی دکتر دولتی رفتم اونم بااینکه میدونست من سابقه تشنج بعد زایمان داشتم و مسمومیت بارداری بودم و امکانش هست بازم داشته باشم فشارم بالا بود گفت طبیعی.منم گفتم لحظه آخری برم لاقل خیلی اذیتم نکنن فشارم رفت بالا شد ۱۷ سر زایمان نفسم باا نمیومد بچه هم بیرون نمیومد همون دکتر خدا ازش نگذره نبرد منو سزارین شوهرم اومد گفتم بریم یه بیمارستان دیگه چون واقعا جنگ روانی اونجا ایجاد کرده بودن میزدن و میگفتن باید بزایی منم گفتم میرم جای دیگه میخواستن با دستگاه وکیوم بیرون بیارن نذاشتم چون عوارضش میدونستم ولی گفتن می‌بریم سزارین که نمیدونم با شوهرم تبانی کردن بردن اتاق عمل بیهوشم کردن با دستگاه وکیوم بیرون آوردن.چون دست دخترم کبودی داره نذاشت برم شکایت کنم.وحتی کبودیشو پیگیری نکرد که چرا اینطوری شده.اینطوری همسری هست برای من.من کلا بعد زایمان افسردگی گرفتم و بخیه هام هم دوبرابر زایمان طبیعی بود و مسمومیت و کبد چرب بارداری و فشاربالا داشتم و مرخص نشدم چندروز موندم با حال بدم.

همون گنده بینی و خود برتر بینی داره

دقیقا فکر میکنه از من برتره و خودشیفته هست همش میره ازخودش تنهایی عکس میگیره و قیافه میگیره 

قبول دارم بعضیام به هیچ سراطی مستقیم نمیشن دیگه یا اونقدر سگ بازی درمیاره که تو عادت میکنی عادت میشه ...

عاست کردن خیلی بده روح آدم میمیره.من اینطور شدم یه عزت نفس داشتم اونم ازم گرفته بخدا 

رگ خوابش این کرو کور و لال باشی در خدمتش

آره خرش بشی میشی رگ خواب بگیر.

بابای خودش ۲۰۰ میلیون سر یکاری کم داشت داده بهش روز نیست نگه کدوم پدر این کار میکنه درحالی که نه عرو ...

آره خداروشکر ماسه تا تنها نیستیم.