2777
2789
عنوان

میگه به زور مهریه تو زندگی با من‌ مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 2085 بازدید | 180 پست
زایمان گفتی بزار بگم.قبل زایمان ماه‌های اول همش میگفت دومی رو سقط کن من خرجشون ندارم.منم گفتم سقط نم ...

چ سنگ دل ...حالا خودش بود اینکارو می‌کرد نه ..جون خودش هم بود انقدر بیخیال بود حیف کمک های ک بهش کردی واقعه متاثر شدم 

چ سنگ دل ...حالا خودش بود اینکارو می‌کرد نه ..جون خودش هم بود انقدر بیخیال بود حیف کمک های ک بهش کرد ...

اره دقیقا من بعد زایمانم داغون روحی و جسمی شدم وقتی یادم میفته ها دلم میخواد جرش بدم.فقط میگم خدا میشه یه کاری کنی دستشو رو کنی براهمه.من مظلوم بودم بچه ام مظلوم بود چیکار کرد بخاطر پولی که خودم بهش دادم همه طلاهامو دادم حتی همونو نداد من برم زایمان عاقش کردم 

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقیقا من بعد زایمانم داغون روحی و جسمی شدم وقتی یادم میفته ها دلم میخواد جرش بدم.فقط میگم خدا می ...

منم اقش کردم گفت قیمتت چند ...تازه گفت تولدت فیلم بازی کردم 😔😔خدا ازش نگذره 

منم اقش کردم گفت قیمتت چند ...تازه گفت تولدت فیلم بازی کردم 😔😔خدا ازش نگذره

ازین آدم بازیگر هرچه زودتر تموم کنی خودتو همونقدر پیروزی و یک به هیچ جلویی

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏
ازین آدم بازیگر هرچه زودتر تموم کنی خودتو همونقدر پیروزی و یک به هیچ جلویی

باید اول شرایط شو جور کنم بعد بره هر گوری ک میخواد .. احساس منو گرفت خدا ازش نگذره 

باید اول شرایط شو جور کنم بعد بره هر گوری ک میخواد .. احساس منو گرفت خدا ازش نگذره

منظورت ازشرایط چیه که میگی؟

باهاش حرف بزنم خانواده ها نفهمن .. بعد برم سرکار ک بتونم اجاره خونه بدم ...طلامم میفروشم برای بیانه ...

فقط آتو دستش نده همینکه پافشاری کنی خانوادت نفهمن از اونم سو استفاده میکنه حالا ببین 

میشه این تاپیک رو حذف کنی تا مردا جریان زایمانم نخونن.تا فردا حذف کن