2777
2789
عنوان

میگه به زور مهریه تو زندگی با من‌ مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 2085 بازدید | 180 پست
هیچ وقت تو دلت نذار بمونه لااقل اینجا بیا بگو آدم غمباد میگیره من به مامانم میگم ولی به بابام نه چون ...

اره منم به مامانم میگفتم دیگه الان کمتر 

.چون مخالف طلاق هست همش میگه چیزی نیس درست میشه و فلان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی ماتحت کل خاندانت و ببر صاف کاری تو واجب تری .. چ پروووو و بد زبون و بهش میخوره توهم بامزه بود ...

خیلی.دیروز دخترم میگه مامان چرا نمیخندی دیگه گفتم نه چرا میخندم امروز رفتم خنده مصنوعی تحویل خانواده خودن و خودش دادم ولی ازدرون داغون پرخون بودم و اون عین خیالم نبود.میزنه و میره بیرون میاد عین گاو یادش میره چیکار کرده تازه تقصیر من میندازه 

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏
آخ آخ آنقدر ازین مردا هست که.شوهر من زبون بازه وقتی میفهمه کار خطایی کرده و من میزارم میرم لشکر کشی ...

لنگه تحفه منه اینم تا ميبينه ر*ده میاد موش مرده بازی پیش خانوادم همه میگن من مقصرم؛سر چندین حرکتش با اینکه عقدم هنوز دلم باهاش صاف نمیشه عاشقانه بوده واقعا هم همه چی تمومه خوبه اخلاق همه چی ولی بازم اون حرکتا میوفته یادم همه اینا کمرنگ میشه میخوام سر به تنش نباشه

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

اره منم به مامانم میگفتم دیگه الان کمتر .چون مخالف طلاق هست همش میگه چیزی نیس درست میشه و فلان

آره خانواده منم گفتن چیزی نیست درست میشه عروسی کنید درست میشه بچه دار بشید درست میشه تابه اینجا رسیدم هیچی درست نمیشه بدتر هم میشه 

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏
هی خواهر درکم نمیکنه گرفته خوابیده الان

ببخشید ها شوهرتم هست از گاو انتظار درک نداشته باش😐هیچ وقت صد خودتونو برا یه مرد نزارین یه جایی تو اوج عشق و علاقه و خوشبختی کوفت زهرمار بهت ضربه میزنه میگی چرا اینجوری کردم برا این همه مردا همینن حداقل جوری رفتار کنین پیش خودتون شرمنده نشین اینجوری مواقع گندی میزنن زیاد گندشون نکنین

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

خیلی.دیروز دخترم میگه مامان چرا نمیخندی دیگه گفتم نه چرا میخندم امروز رفتم خنده مصنوعی تحویل خانواده ...

همش مسخره میکنه.. خود شو سر میبینه و تورو ضعیف ... باید ذهنتیت شو عوض کنی 

ببخشید ها شوهرتم هست از گاو انتظار درک نداشته باش😐هیچ وقت صد خودتونو برا یه مرد نزارین یه جایی تو ا ...

من صدمو نگه داشته بودم ت ازدواج خرج کنم اونم به کاهدون زدم 

من صدمو نگه داشته بودم ت ازدواج خرج کنم اونم به کاهدون زدم

چند وقتع رفتی سر زندگیت؟

ببخشید ها شوهرتم هست از گاو انتظار درک نداشته باش😐هیچ وقت صد خودتونو برا یه مرد نزارین یه جایی تو ا ...

وای گفتی آتیش میگیرم خواهر.یه دسته چک گرفتم کل دسته چک رو برای خودش استفاده کرد حالا چی بگه خوبه؟اینهمه وام براش جور کردم فقط یکیش نشد اونم تقصیر خودش بود گفت تو یه وام نتونستی برای من جور کنی یعنی انتظار ایجاد شده که من وام جورکنم چک بدم اگه نکنم آدم بده ماجرام.رفتم دیه خودمو بخاطرش خرج کردم دادم آرایشگاه زدم که وامشو بگیرم بدم این آقا کار بزنه رفتم دنبال وام دوماه کاراشو کردم تو ضامن گیر کردیم ندادن.بیخیلل شدیم بعدش گفت تو حتی نمیتونی کار کنی و پول اجازه اونجارو من میدادم.درحالیکه دروغ میگفت یکی دوماه بیشتر نداد اونم از دیه خودم داد.بعد منت میذاشت که من دادم و من خر ببین یه کارایی براش کردم که خود باباشم براش نکرد چرا چون اعتماد نداره بهش 

همش مسخره میکنه.. خود شو سر میبینه و تورو ضعیف ... باید ذهنتیت شو عوض کنی

میگفت تو حتی یکی ازینا که من میخرم میارم خونه رو نمیتونی بخری تو ببخشید ان منم نیستی.منم گفتم اگه نرفتم سرکار بخاطر آینه که ۱۲ ساله دارم توو دخترارو ترو خشک میکنم وگرنه ازتو بیشتر درمیاوردم

یه سال

اوهوع تازه ماه عسل زندگی این وضع اینه وای به حال دوسال دیگه فعلا بچه اینا نیار 

و درجاهم تصمیم آخر نگیرین منم خودم سال اول با شدت مشکل داشتم جوری که هم من هم اون میگفتیم ازدواج ما اشتباه بود و میگفتم چه غلطی بود کردم ولی الان همه چی واقعا اوکیه اینم که ناراضیم ازش مال همون موقع قلبم واقعا شکست آدم کینه ایم بددددد وگرنه آدم شده توام تا عادتای هم و رگ خوابش بگیری دستت زمان بده