باورت میشه گریه کردن ما براشون مهم نیست.من اولا گریه میکردم مهم بود بعد مدتی گفت گریه میکنی دلم برات ...
تازه حرف شو میزنه بعد بلاک میکنه ... ما دیده بودیم دختر بلاک کنه پسر و ندیده بودیم از رفتارهای دختر گونه اش بدم میاد چون از مرد هاای ضعیف و بی عرضه بدم میاد
اره من همش دلم میخواد اول برم نامه سلامت روانشو بگیرم بعد کارای دیگه بکنم ... توام خدا خودت و دختر گ ...
من با یه زوج درمانگر صحبت کردم گفت حتما برم شکایت بابت زدنش بکنم.تا فکر نکنه دنیا بی صاحابه.گفت بهش بگو باید بریم پیش مشاور و اونو ببرم مشاور تست بگیره تا معلوم بشه درست بشو هست یانه اگه نه که کلا طلاق.اگه درست شدنی بودها ازخدام بود چون دوتا دختر دارم.ولی نشده و هردفعه فکر کردم درست میشه کلی نشده
الا بذکرالله تطمئن القلوب. ♥️ خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏
درحد کبودی و سردرد.اولا وسایل خونه میشکوند و پرت میکرد حالا دیگه به خودم نوبت رسیده.عقده آیه میگه چرا زدی یه بار بزنی من حقدارم چهار پنج بار بزنم دستشو سنگینه
الا بذکرالله تطمئن القلوب. ♥️ خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏
مرسی ک باهام حرف زدی نیاز،داشتم ..مسئولیت اونو کسان دیگه باید پر کنن .. اون میخوابه و من نمیتونم بخ ...
هیچ وقت تو دلت نذار بمونه لااقل اینجا بیا بگو آدم غمباد میگیره من به مامانم میگم ولی به بابام نه چون تو دفعات قبلی احساس کردم طرف اونه.بخاطر منفعت خودش البته.فقط خودتو حیف آدم بیارزش نکن.
منم الان اومدم تو نی نی سایت شات گنده کاریش دیدم دوس دارم دسترسی داشتم بهش جنازش نصفه شبی باز مینداخ ...
آخ آخ آنقدر ازین مردا هست که.شوهر من زبون بازه وقتی میفهمه کار خطایی کرده و من میزارم میرم لشکر کشی میکنه و زنگ میزنه به بابام و مامانم که مثلا من ازونا بترسم بشینم سرجام.تف به این زرنگی