2777
2789
عنوان

میگه به زور مهریه تو زندگی با من‌ مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 2085 بازدید | 180 پست
فدات شم .. آره مهمه و بدتر اینکه حرف شونو گوش نکردم با این ازدواج کردم..ولی خب دیگه دیر شده ..خیلی و ...

خدا نکنه دختر ازین کارا نکنیا اون شاد بشه.دقیقا مادرو پدرانمان گفتن برنگردم من گوش ندادم.ادم ازهمین میسوزه.امروز چی بگه به من خوبه خونه مادرش؟گفت بابات زنگ زد گفت من بیاد دخترم خیلی پذیراشم فقط بیاد.یعنی داشت مسخره میکرد که بابام درو بروم باز نمیکنه منم گفتم من اگه بخوام برم‌پیش بابام نمیرم خیالت راحت.انقدر وقیح

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏
باورت میشه گریه کردن ما براشون مهم نیست.من اولا گریه میکردم مهم بود بعد مدتی گفت گریه میکنی دلم برات ...

تازه حرف شو میزنه بعد بلاک میکنه ... ما دیده بودیم دختر بلاک کنه پسر و ندیده بودیم از رفتارهای دختر گونه اش بدم میاد چون از مرد هاای ضعیف و بی عرضه بدم میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه دختر ازین کارا نکنیا اون شاد بشه.دقیقا مادرو پدرانمان گفتن برنگردم من گوش ندادم.ادم ازهمین ...

این خیالش راحته..دست و بالت بسته اس اینکارو میکنه .. باهاش دهن به دهن نشو سنگین باش باهاش کلا 

اره من همش دلم میخواد اول برم نامه سلامت روانشو بگیرم بعد کارای دیگه بکنم ... توام خدا خودت و دختر گ ...

من با یه زوج درمانگر صحبت کردم گفت حتما برم شکایت بابت زدنش بکنم.تا فکر نکنه دنیا بی صاحابه.گفت بهش بگو باید بریم پیش مشاور و اونو ببرم مشاور تست بگیره تا معلوم بشه درست بشو هست یانه اگه نه که کلا طلاق.اگه درست شدنی بودها ازخدام بود چون دوتا دختر دارم.ولی نشده و هردفعه فکر کردم درست میشه کلی نشده 

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏
دست بزن تا چ حد داره ؟اینم منوو میزنه

درحد کبودی و سردرد.اولا وسایل خونه می‌شکوند و پرت می‌کرد حالا دیگه به خودم نوبت رسیده.عقده آیه میگه چرا زدی یه بار بزنی من حقدارم چهار پنج بار بزنم دستشو سنگینه

خدا نکنه دختر ازین کارا نکنیا اون شاد بشه.دقیقا مادرو پدرانمان گفتن برنگردم من گوش ندادم.ادم ازهمین ...

مرسی ک باهام حرف زدی نیاز،داشتم ..مسئولیت اونو کسان دیگه باید پر کنن .. اون می‌خوابه و من نمیتونم بخوابم مثل اون ..من دلم میخواد دردمو بگم به کسی ... 

این خیالش راحته..دست و بالت بسته اس اینکارو میکنه .. باهاش دهن به دهن نشو سنگین باش باهاش کلا

کلا سرسنگینم امروز گفتم چرا من دلم باهات صاف نمیشه گفت میرم برات میگوزم صاف بشه.یا میگفت میگم فلانی این کارو بکنه.دراین حد بی ادب

درحد کبودی و سردرد.اولا وسایل خونه می‌شکوند و پرت می‌کرد حالا دیگه به خودم نوبت رسیده.عقده آیه میگه ...

منم میزنه ولی خب انقدر کارای دیگه اش زشته این توش گم شده ..منم بارها دستم گیر کرده ب جایی .. سر درد شدم هووو

مرسی ک باهام حرف زدی نیاز،داشتم ..مسئولیت اونو کسان دیگه باید پر کنن .. اون می‌خوابه و من نمیتونم بخ ...

هیچ وقت تو دلت نذار بمونه لااقل اینجا بیا بگو آدم غمباد میگیره من به مامانم میگم ولی به بابام نه چون تو دفعات قبلی احساس کردم طرف اونه.بخاطر منفعت خودش البته.فقط خودتو حیف آدم بی‌ارزش نکن.

منم الان اومدم تو نی نی سایت شات گنده کاریش دیدم دوس دارم دسترسی داشتم بهش جنازش نصفه شبی باز مینداختم منتظر یه اشارم باز پارش کنم عتیقه 

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

منم میزنه ولی خب انقدر کارای دیگه اش زشته این توش گم شده ..منم بارها دستم گیر کرده ب جایی .. سر درد ...

با چی میزنه براتو؟شوهرم با دستش و پاش 

کلا سرسنگینم امروز گفتم چرا من دلم باهات صاف نمیشه گفت میرم برات میگوزم صاف بشه.یا میگفت میگم فلانی ...

میگفتی ماتحت کل خاندانت و ببر صاف کاری تو واجب تری .. چ پروووو و بد زبون و بهش میخوره توهم بامزه بودن داره 

منم الان اومدم تو نی نی سایت شات گنده کاریش دیدم دوس دارم دسترسی داشتم بهش جنازش نصفه شبی باز مینداخ ...

آخ آخ آنقدر ازین مردا هست که.شوهر من زبون بازه وقتی میفهمه کار خطایی کرده و من میزارم میرم لشکر کشی میکنه و زنگ میزنه به بابام و مامانم که مثلا من ازونا بترسم بشینم سرجام.تف به این زرنگی