2777
2789
عنوان

میگه به زور مهریه تو زندگی با من‌ مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 2085 بازدید | 180 پست
اینطوری خیلی خوش بحالش میشه.میگه رفتم گرفتم ببخشید خرش کردم و لذتمم بردم هیچی هم ندادم ضررم نکردم و ...

اتفاقا دلم میخواد بگیره بفهمه دنیا گرده ...دختر دار هم بشه .. من اول برام مهمه خانوده ام درگیر نشه دوم اینکه یه زندکی جدید کوچیک یه گوشه ای از این دنیا داشته باشم همین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دآدگاه راه رفتن عار نیست ندونستن حقت عیبه.تو نرو تو شروع نکن بزار اون بره دنبال کاراش ولی راه و چمشو ...

ممنون ک تو اطلاعات دادی ... آره واقعا از ندونستن و مهربونی من سواستفاده کرد 

من بچه ندارم ... من عاشقش بودم 😔با عشق انتخاب کردم انتخاب خودم بود ..ولی اون بلد نیس مراقبت کنه از ...

دقیقا همدن جا که فکر میکنیم عاشقیم اشتباه میکنیم فکرمیکنیم عاشق شدیم و اونم شده ولی زهی خیال باطل عاشق که اینطوری با عشقش رفتار نمیکنه ما فقط خودمونو گول میزنیم همین.

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏
دقیقا همدن جا که فکر میکنیم عاشقیم اشتباه میکنیم فکرمیکنیم عاشق شدیم و اونم شده ولی زهی خیال باطل عا ...

دقیقا... آفرین اصلا بگو چ طوری خوابش برد .. من بدبخت دارم گریه میکنم 

اتفاقا دلم میخواد بگیره بفهمه دنیا گرده ...دختر دار هم بشه .. من اول برام مهمه خانوده ام درگیر نشه د ...

انشالله بهترین زندگی رو خواهی داشت.چون معلومه خیلی خانم آروم و صبوری هستی.خدا توروبرای خانوادت حفظ کنه که انقدر خانواده ات برات مهمن.❤️

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏
منم گفتم یه چیزی دستی میدم برو

خوب کردی.بگو ارزشت زنای هرزه است نه من که مهربونم و صاف و ساده ام و تو تونستی از سادگیم سواستفاده کنی دیوث

انشالله بهترین زندگی رو خواهی داشت.چون معلومه خیلی خانم آروم و صبوری هستی.خدا توروبرای خانوادت حفظ ک ...

فدات شم .. آره مهمه و بدتر اینکه حرف شونو گوش نکردم با این ازدواج کردم..ولی خب دیگه دیر شده ..خیلی وقت ها به سرم میزنه خودموو بکشم ..سم ندارم 

ممنون ک تو اطلاعات دادی ... آره واقعا از ندونستن و مهربونی من سواستفاده کرد

خواهش میکنم انشالله بهترین برات رقم بخوره.منم ۲۳ این ماه تولدم بود دقیقا برام کیک گرقت مثلا هدیه داد و دوروز دیگه دعوا شد وزد.برای همینه میگم همدردیم اینا عاشق نیستن روانین

دقیقا... آفرین اصلا بگو چ طوری خوابش برد .. من بدبخت دارم گریه میکنم

باورت میشه گریه کردن ما براشون مهم نیست.من اولا گریه میکردم مهم بود بعد مدتی گفت گریه میکنی دلم برات بسوزه؟ومن 🙄اینطوری شدم بخدا تعجب

خواهش میکنم انشالله بهترین برات رقم بخوره.منم ۲۳ این ماه تولدم بود دقیقا برام کیک گرقت مثلا هدیه داد ...

اره من همش دلم میخواد اول برم نامه سلامت روانشو بگیرم بعد کارای دیگه بکنم ... توام خدا خودت و دختر گل تو حفظ کنه ..انشاءالله شوهرت آدم شه 

باورت میشه گریه کردن ما براشون مهم نیست.من اولا گریه میکردم مهم بود بعد مدتی گفت گریه میکنی دلم برات ...

برای من آروم میشه ...مثل سادیسمی ها اشک مو درمیاره راحت میشه ... باز دوباره فرداش شروع میکنه