2777
2789

سلام بچه ها دروغگوی عوضی تولدم منو برد رستوران آخرش گفت به زور مهریه بود وگرنه طلاقت میدادم ..خب یکی نیس بگه نامرد چرا با احساسات من بازی میکنی تولدم نبر خب جایی تو ک مردش نیستی ظاهر‌سازی نکن ادای مردا نیا ..چیکار کنم بچه ها ..خیلی سخته بدونی بخاطره پول باهاته ... منم نمیخوامش ولی با احساسش بازی نمیکنم ...😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن مرد تولدتو هرجوری برگذار کنه(باهاش رفتار کنه) در اصل همون احساسو به خودت تویِ قلبش داره

من جایِ شما بودم یه لحظه هم با مردی که دوستم نداره نمیموندم

مهریه هم چرتِ محضه من یه نفرو ندیدم دور و ورم مهریه بگیره بخاطرِ قوانین حتی چه مهریه کم چه مهریه چند هزاری

این اقا استفادشو از شما میکنه میخواد منتشم بذاره

اگه بدون اینکه دعوایی باشه بینتون و باهات سرده و خودت مطمئنی بخاطر مهریه ، باهات مونده ، من باشم قطع ...

دعوا بود ..منم برای همین ناراحتم دلم نمیخواد تو این زندگی بمونم منتظرم شرایط جور شه برای طلاق گم شه از زندگیم بیرون بی لیاقت

اینا شوخیه جدیشون نگیر..مگه مردا رو نمیشناسی..فقط یه موقعیت اروم و شرایط مناسب بگو خانما ازین شوخیا ...

گفت میخواستم زودتر بگم چون تولدت بود نگفتم... یعنی تولد من نقش بازی می‌کرد خدا بزنه کمر مردی ک با احساسات دختر بازی میکنه

میگن مرد تولدتو هرجوری برگذار کنه(باهاش رفتار کنه) در اصل همون احساسو به خودت تویِ قلبش دارهمن جایِ ...

فکر کردی من دلم میخواد با همچین مردی بمونم ..مردی ک از مردونگی فقط اسم شو یدک میکشه برای منم زهرماره مثل هر زن دیگه ای ...جاری هام خوشبختند من فقط بدبخت شدم توشون 

فکر کردی من دلم میخواد با همچین مردی بمونم ..مردی ک از مردونگی فقط اسم شو یدک میکشه برای منم زهرماره ...

به این چیزا فکر نکن

اگر واقعا مجبوری باهاش بمونی پس تغییر رویه بده که بیشتر از این اسیب نبینی