2777
2789
عنوان

ازمایشم مثبت شد و دردای شدید دارم

206 بازدید | 20 پست

بچه ها من پریودم عقب افتاد رفتم ازمایش خون مثبت سد گفتن بارداری ولی نگم ازین دردام دارن منو میکشن هر چن ساعت یبار میگیرن شدید یجور ک نفسم بالا نمیاد تخمدان سمت راستم یا چپم یهو تیر سوزاننده میکشه میندازه وسط کمرم و پاهام تا پایین ینی فلج میشم و کمرمم میسوزه نمیتونم تکون بخورم.اینا چ علائمیه میترسم از سقط

بارداری اولمم هست.بچه های دردای عادی پریودی دارما ولی این درد وسط کمرم و تخمدانام انگار سیخ داغ میکنن توش وای خدا الانم در حال گرفتنه

مبارکهههه

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دراز بکش بخواب تا خوب بشی انشالاه خیره اصلا به خودت فشار نیار بزا جای بچت سفت بشه

اخه ببخشسدا داخل واژنمم درد میکنه دردش میزنه وسط کمرم اخ خیلی بده😢😢

کاش منم از این دردا بگیرم😥اسی جان مبارکه اینا عادیه خواهر شوهرمم همینطور بود

قربونت گلم من خودمم ناخواسته باردار شدم تا یه هفته غصه میخوردم

انشالله قسمتت بشه عزیزدلم

قربونت گلم من خودمم ناخواسته باردار شدم تا یه هفته غصه میخوردمانشالله قسمتت بشه عزیزدلم

نخور عشقم ما دوساله داریم دوادرمون میکنیم نشدم خدا خیلی دوست داره بهت یه هدیه داده.مبارکه انشالله بسلامت بغلش کنی واسه منم دعاکن بارداربشم خیلی خسته ام از حرفای مردم

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏