خانوما من کلا ۳ بار تعلیمی رفتم و همین ۳ بارم توعمرم پشت ماشین نشستم الان ی مسئله ای این مربی من خیلی سختگیره و بم میگ تو الان ۳ جلسس اومدی و باید تا الان راننده میشدی
من سر نقطه حرکت سربالایی سرپایینی مشکل دارم قبلنم اصلا پشت ماشین ننشستم کاری کرده با استرس میرم اموزش
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
معلومه که طبیعیه به نظرم با این مربی به جایی نمیرسی مربی تو عوضش کن
فولاد چیزی داره به اسم نقطهی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد میشه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمیگرده، برای همیشه تغییر میکنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی میتونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطهی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض میشه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیکترش میکنه.
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
ب منم همش میگف تو خنگی چجوری کنکور قبول شدی و فلان
با اینکه من بار دوم قبول شدم
کلا کارشون تخریبه
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
ببخشیدا ولی مربیت چرت میگهکی تا حالا با ۳ جلسه راننده شده که شما دومیش باشی؟چه توقعی داره مربیت ازت
نقطه حرکت سربالایی سرپایینی رو خوب من هنوز اونقدر خوب نیستم گاهی ماشین خاموش میکنه اینم هی میگ چرا گوش نمیدی چرا حواست نیس بخدا من حواسم هست ولی رانندگی تمرین میخاد مامانمم همراهه فکر میکنه مشکل از منه