2777
2789
عنوان

اموزش رانندگی

210 بازدید | 46 پست

خانوما من کلا ۳ بار تعلیمی رفتم و همین ۳ بارم توعمرم پشت ماشین نشستم الان ی مسئله ای این مربی من خیلی سختگیره و بم میگ تو الان ۳ جلسس اومدی و باید تا الان راننده میشدی

من سر نقطه حرکت سربالایی سرپایینی مشکل دارم قبلنم اصلا پشت ماشین ننشستم کاری کرده با استرس میرم اموزش 

ایا طبیعیه بعد ۳ جلسه مشکل دارم؟

من وایسادم منو نمیشه کشت

استادت ی اسکل ب تمام معناست عوضش کن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه مربی رو عوض نکنوبذار فشار بیاره

مربی های دیگه خودشون ماشین رو هدایت میکنن

درضمن گازرزز بده نترس نذار خاموش بشه

سوم اینکه بله از ده تا سه تاش گذشته اشکال نداره و حتی میتونی تمدید کنی

اگه میبینی هم راضی نیستی عوض کن

طبیعیه من بعد از ده جلسه هم هنوز مشکل داشتم😁

مثلا ماشین خاموش کرد خیلی بدش اومد ک توانوز یادنگرفتی بعدم خیلی تند تند توضیح میده من یادم میرا

من وایسادم منو نمیشه کشت

معلومه که طبیعیه به نظرم با این مربی به جایی نمیرسی مربی تو عوضش کن

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

میتونم عوض کنم؟

اره 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ب منم همش میگف تو خنگی  چجوری کنکور قبول شدی و فلان

با اینکه من بار دوم قبول شدم

کلا کارشون تخریبه

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ببخشیدا ولی مربیت چرت میگهکی تا حالا با ۳ جلسه راننده شده که شما دومیش باشی؟چه توقعی داره مربیت ازت

نقطه حرکت سربالایی سرپایینی رو خوب من هنوز اونقدر خوب نیستم گاهی ماشین خاموش میکنه اینم هی میگ چرا گوش نمیدی چرا حواست نیس بخدا من حواسم هست ولی رانندگی تمرین میخاد مامانمم همراهه فکر میکنه مشکل از منه

من وایسادم منو نمیشه کشت

اول اینکه مربی رو عوض نکنوبذار فشار بیارهمربی های دیگه خودشون ماشین رو هدایت میکنندرضمن گازرزز بده ن ...

کلا ۱۲ جلسس براما من هنوز نصفشم نرفتم خیلی استرس بم وارد شده طوری ک میترسم فردا پشت ماشین بشینم

من وایسادم منو نمیشه کشت