2777
2789

بعیده باهم ازدواج کنند چون خودم موضوعش را که خوندم شنیدم یوجان شکست عشقی میخوره حتی شنیدم به موضوعاتی مثل خیانتم پرداخته احتمالا دا ه کخ ازدواج کنند اما قربان خیانت کنه یا اصلا باتوجه به عقاید یوجان ممکنه باهم ازدواج نکنند چون قربان قمار میکنه حتی تو تیزدا معلومه ازدواجشون بخ هم نیخ ره توی یه مصاحبه تلویزیونی هم قربان میگفت قصه اصلی قربان از بعد سربازی سروع میشه من فکر میکنم با یک دختر پولدار شهری ازدواج میکنه احتمالا اونم حدیثه تهرانی باشه یه جاهم قربان با یکتیپ پولداری لود البته آنها  چند سال گذشته بود دستمال گردنم بسته بود با کت سبزنمی دونم با کز داشت صحبت میگرد .

وای من اصلااول درست پستتون  ا نخوندم‌فکر کردم میگید دوست دارید با قربان ازدواج کنه ولی احتمالا باتوجه به همون چیزایی که گفتم ازدواجش با قربان به خم بخوره بک عکسم دیدم که ان‌ار سوجان یه گردنبند میده به سهراب ولی خب سهراب‌پور اون یکی دختره عاشقشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من راستش دوست دارم سوجان‌با قربان ازدواج کنه وامیدوارم قربان سعی کنه به راه خلاف نره.

وای من باز دوست دارم با سهراب ازدواج کنه 

چون سهراب خیلی خوب و موادبه😂

من حدسم اینه سوجان میفهمه که پسر عموش قمار باز بوده و باهاش ازدواج نمیکنه 

و این وسطا یجوری سوجان و سهراب عاشق هم میشن 

از اونجایی که پسر عموی سوجان هم‌توی فیلم خیلی تاکید داشت کینه ایی هست 

کینه به دل میگیره و با یه فرد پولدار ازدواج میکنه تا انتقام بگیره 

حالا این فرد پولدار میتونه ستاره باشه همونی که عاشقه سهرابه تا از هر دو نفر انتقام میگیره 

احساس میکنم سوجان هم به سرنوشت مادر بزرگش دچار میشه و از ترس پسر عموش فرار کنه یا نمیدونم 

وای من باز دوست دارم با سهراب ازدواج کنه چون سهراب خیلی خوب و موادبه😂من حدسم اینه سوجان میفهمه که پ ...

البته سوجانم یک عکسش تو شهرک سینمایی هست یهنی میاد تهران حالا نمی دونم‌دانشگاه قبول میشه میاد یابه دلیل دیگه ای.