2777
2789

جای منو تنگ نکردن ولی همینطور ک از اسمش مشخصه ی سایت زنونس

ینی همین فضا رو هم ازما گرفتن

حالا نظر دادنشون ب کنار

من خودم ب شخصه یک سال دوستپسر الانم رو محک زدم از لحاظ هول نبودن بعد باهاش اوکی شدم

حالا اینا تو این فضای زنونه میان درخواست دوستی ام میدن 

رو اعصابمن اه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روزی پونصد نفر تاپیک میزنن میگن آقایون بیاید از شما سوال داریم!

دارن دعوت‌نامه می‌فرستن براشون. خب چرا نیان؟ 

منم اگه خواننده خاموش مذکر بودم می‌دیدم این همه دنبال نظرات من هستن عضو می‌شدم.

تاپیکای جنسی میزنن رختخواب خودشون رو پهن می‌کنن اون وسط.

من اگه یه خواننده خاموش منحرف جنسی بودم عضو می‌شدم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مخالف صد در صد حضورشونم ولی سایت زنونه نیس اگه زنونه بود موقع ثبت نام جنسیت مرد نداشت

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

روزی پونصد نفر تاپیک میزنن میگن آقایون بیاید از شما سوال داریم!دارن دعوت‌نامه می‌فرستن براشون. خب چر ...

وااای خدایا اصلا بخدا اینقد اعصاب و روانم بهم ریخت 

ما هم جنسای خودمون گاهی میبینیم دچار انحراف جنسی ان 

باز مردا اخه....

ن منظورم اینه ک اکثریت خانوم هستن مثلا مرد چ سوالی میتونه داشته باشه

خاله زنکن دیگه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE