2777
2789

امروز روز جهانی مرده. روزی که در مورد سلامت روحی و جسمی، مشکلات و چالش های آقایون صحبت میشه. امروز برای مردهای زندگیتون چکاری انجام دادید؟ به پدر، برادر، و همسرتون گفتید چقدر براتون مهم هستن؟ بهشون گفتید به فکر سلامت روحی و جسمی شون باشن؟ بهشون گفتید هر اتفاقی بیفته میتونن روی شما حساب کنن؟ متاسفانه مردها چون اهل درددل نیستن و میخوان ظاهر قوی و قدرتمندشون رو حفظ کنن تا خانواده شون همیشه بهشون تکیه کنن خیلی وقتا که از نظر روحی احتیاج به حمایت دارن تنها میمونن. یا حتی خیلیاشون چکاپ های روتین پزشکیشون رو انجام نمیدن چون دغدغه های مهمتری دارن.

الان که اینقدر زندگیا سخت شده به مردهای زندگیتون یادآوری کنید براتون ارزشمند هستن. امید و انرژی بفرستید سمتشون تا دلشون گرم باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم مرد زندگیمم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
بعضیاشون ارزش ندارن

دقیقا بدن من الان کبود کبود دو روز پیش کلی کتکم زده شب هم بیاد میگه زن های دوستای فلان کارها کردن اخه من با این دل شکسته چیکار میتونم بکنم  انقدر که از سرم زده درد میکنه