2777
2789
عنوان

خانوما درامدتونو خرج خونه هم میکنین جای من بودین اینکارو میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 85 پست
دقیقا مشکلم همینه نمیدونم چرا اینجوریم چجور خودمو درست کنم؟

واسه خودت ارزش و احترام قائل شو

مثل مهمون عزیزکرده ک بهش احترام میذاری، با خودتم همونجور باش چون باید بیشتر از هرکسی به خودت احترام بذاری

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
من حقوقم بیشترش برای مخارج شخصیم و یا گاهی پس انداز مصرف میشه . شوهرم خودش مخارج خونه را انجام میده ...

از لحاظ مالی آره نیاز داریم و واقعا با حساب قرض و قسطا خرجمون کفاف دخلمون رو نمیده

با این اوصاف چ کنم؟

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا با همینجوز‌طرز فکر زندگی میکردم‌ زندگیم اصلا گرم‌و‌صمیمی نبود‌ الان هم برای خودم خرج‌میکنم‌هم برای بچم‌هم برای شوهرم کادو‌میخزم هم دس انداز میکنم‌ اخرم‌میگم‌همه پولام‌این ماه رفت اینقذ به من پول بده زندگیم شیرین تر شده

برسه روزی که منم تیکر بزنم
خب نذار غیرمعقول خرج خونواده ش کنهمتاسفانه ی سریا عادت دارن بچه خودشون رو تیغ میزنن اگر میبینی پول د ...

خرج های بزرگ نمیکنه برا خونوادش ولی خب همون خرج های کوچیک هم وقتی زنو بچش تو سختی باشن واقعا زور آدم میاد دیگع

از لحاظ مالی آره نیاز داریم و واقعا با حساب قرض و قسطا خرجمون کفاف دخلمون رو نمیدهبا این اوصاف چ کنم ...

یک چهارم حقوقت را کمک کن برای خرج خونه 

بقیه ش برای خودت . سعی کن یکم پس انداز هم داشته باشی ولی بیشترش را خرج کن 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

واقعیت تلخیه ولی مردا عاشق زن در و دافن که شنگوله و همه چی جز تیپ و خوشی خودش به یه ورشه، و مردش جونشم درآد براش مهم نیست، مردا این زنارو به زنی که از خودش بگذره و فداکاری کنه از خوابش از خوشیش از راحتیش از لباسش از وقتش از هرررر چیزی برای مرد بگذره ترجیح میدن 

با ابله بحث نمیکنم

اهان اره بین ماهم این چیزا نیس حتی ماشین رو هم به نامم کرده میگه فرقی نداره بنام کی باشهالان بنظر شم ...

ببین همسر منم تقریبا همینطوریه 

تا بهش نگم فلان چیز رو بخر نمیخره اما تا دلت بخواد خرج مامانش میکنه 

ولی مدام بهش گوشزد میکنم که مثلا فلان چیز رو بخر، نه صرفا برای خودم 

کلا حساب من و اون نداریم اما اگر بدونم مثلا ماه بعد پول دستش میاد از الان بهش، میگم فلان چیز رو بخریم

اوایل ازدواجمون که اخلاقش رو نمیدونستم اصلاااا نمیفهمیدم پولمون کجا میره بسکه خرج الکی می‌کرد، الان هم اون یادگرفته که زندگی خودمون مهم تره هم من مدام براش نقشه میکشم 🤣

به محض اینکه پول دستش بیاد یا قرض میده که معمولا پسش هم نمیدن، یا میره چیز الکی می‌خره و خرج خونواده ش میکنه و... 

چندبار تا حالا شده گذاشتم به حال خودش باشه، بعد به طرز عجیبی خراب کرده 

مثلا امسال عید گفت مامانم 20 میلیون ازم طلبکاره، هرچی نسکشستیم حساب کتاب کردیم اصلا همچین بدهی ای وجود نداشت تهش گفت عه اشتباه کردم

اولویت اول خودت، اصلا از خودت واسه هیچ کس نگذر، قدر نمیدونن، خودتو الکی خرج نکنمن کردم مثل سگ پشیمون ...

دقیقا منم از همینا میترسم خیلی وقتا شده ازش پول نگرفتم گفتم نداره گناه داره بعدش تو سرم زده که مگه چیکار کردی کار خاصی نکردی 

همین چن روز پیش داشت میگف دلم میخاد همیشه مرتب باشی حس خوب بدی 

برا همین الان موندم این چندرغاز درامدمو خرج خودم کنم یا خونه با اینکه مشکل مالی هم داریم 

واسه خودت ارزش و احترام قائل شومثل مهمون عزیزکرده ک بهش احترام میذاری، با خودتم همونجور باش چون باید ...

درسته کاش تو کتم بره🤦‍♀️

قبلا با همینجوز‌طرز فکر زندگی میکردم‌ زندگیم اصلا گرم‌و‌صمیمی نبود‌ الان هم برای خودم خرج‌میکنم‌هم ب ...

جدن منم دلم میخاد همرو هم زمان انجام بدم اما حقوقم واقعا اونقدر نیس خیلی کمه

خرج های بزرگ نمیکنه برا خونوادش ولی خب همون خرج های کوچیک هم وقتی زنو بچش تو سختی باشن واقعا زور آدم ...

کاملا درکت میکنم 

من اون اوایل هر موقع می‌خواستیم بریم خونه مامانش، مامانش قششنگ ی لیست خرید میداد و من واقعا زورم می‌گرفت از کارش چون رسما داشت تیغ میزد، من با اینکه مثلا خودمون دست خالی نریم خونه مامانش و اینا مشکل ندارم اما نه دیگه اینطوری 

یا داداشش پول قرض می‌کرد بعد به ی بهونه ای نمی‌داد 

چندبار بهش گفتم دیدم رووش نمیشه دیگه خودم تقریبا مدیریت کردم

الان بریم خونه مامانش هرگز دست خالی نمیریم اما دیگه خرید یک ماه شون رو هم از ما نمیخوان 

قبلا با همینجوز‌طرز فکر زندگی میکردم‌ زندگیم اصلا گرم‌و‌صمیمی نبود‌ الان هم برای خودم خرج‌میکنم‌هم ب ...

دقیقا

به خدا منم ده سال جون کندم،سرما گرما سرکار برو، پدرم در اومد همه رو میدادم خرج خونه زندگی و کمک شوهرم، باورت میشه چشم کورشو نمیگرفت می‌گفت چیکار کردی مگه میخواستی نکنی؟!

الان دو ساله نه سرکار میرم مثل چی هم خرج میکنم دلم نمیسوزه براش، بیشتر احترام میزاره ،خودمم حس خوبی دارم به خودم میرسم، والا بابا لیاقت ندارن چرا خودمونه عذاب بدیم

با ابله بحث نمیکنم

واقعیت تلخیه ولی مردا عاشق زن در و دافن که شنگوله و همه چی جز تیپ و خوشی خودش به یه ورشه، و مردش جون ...

دقیقا نظر منم همینه برا همین موندم حقوقمو خرج خودم کنم یا خونه

با اینکه هم شوهرم همیشه گفته دوست داره زنش مرتب باشه هم مشکل مالی داریم واقعا نمیدونم چ کنم