2777
2789

ما کلا الان تو شرایط مالی بدی هستیم جوری قسط و قرضمون انقدر بالا رفته که حقوق به خرج خونه نمیرسه،حقوق منم کمه اما دلم میخاد تو خونه هم خرجش کنم ولی از طرفی میگم شاید شوهرم قدر ندونه و این حرصم میده از طرفیم دلم میخاد حقوقمو برا خودم خرج کنم به خودم برسم ولی همیشه به خودم که میرسه زورم میاد خرج کنم یجورایی نسبت به خودم خساست دارم و این اذیتم میکنه که خودم برا خودم مهم نیس

شوهرمم نه اینکه مرد قدر ندونی باشه ها گاهی قدر میدونه گاهیم نه الان تو دوراهیم نمیدونم چه کنم؟

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

شوهرم چیزی بگم برام میخره اگه پول داشته باشه ولی تا من بگم این کارو میکنع اگه نگم تا پول دستش بیاد خرج ماشینش میکنه و این حرصمو در میاره ولی از طرفیم میدونم که دوس داره براش هدیه بگیرم بهش اهمیت بدم ولی دلم نمیخاد پرو بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خرج میکنم و با همسرم توو این چیزا حساب و کتاب نداریم 

خیلیا گفتن واااای نکن و... 

اما خب وقتی به لحاظ مالی مشکل هست نمیتونم پول بذار توو حسابم خرج زندگی نکنم و سختی بکشم چرا چون شوهرم پررو میشه و وظیفه مرده و... 

بستگی به خودت و همسرت داره 

مثلا من میدونم همسرم اگر چیزی بخره من و اون نداریم مثلا اینطوری نیست که بگه خونه به نام مرد باشه و فلان 

یه بخشی برا خودت یه بخشی برا خرج زورت نیاد شمام زندگی می‌کنید دیگه

اره درسته ولی از طرفیم حرصم میگیره وقتی پول دستش میاد خرج ماشینش و باباش میکنه نه زنو بچش

من که خرج نمی کنم واقعا نیازی هم نیست

ولی اگر می خوای خرج کنی خرج ریز نکن درشت خرج کن که به چشم بیاد. مثلا اگر مستاجری اجاره خونه رو بده. یا مثلا ماشین بخر یا خرج های ماشین رو کلا بده. اگر ریز ریز خرج کنی هم به چشم نمیاد هم بعدا میگه مگه حالا چیکار کردی

خب کلا مشکلت با خرج کردنه

فرقی نمیکنه کجا

پول باید در خدمتت باشه، نه تو در خدمت پول

پس از خرج کردنش خوشحال باش نه ناراحت

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

پول برای خودت خرج کن تا جایی که خودت میدونی ، برای خونه هم من ترجیحم اینه ریز ریز خرج نکنم ، پولامو کم کم جمع کنم برم برای مثال یک وسیله برقی بگیرم که دیده بشه به چشم بیاد ، یک کیلو گوجه و خیار و پنیر به چشم نمیاد قدر دونسته نمیشه❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من خرج میکنم و با همسرم توو این چیزا حساب و کتاب نداریم خیلیا گفتن واااای نکن و... اما خب وقتی به لح ...

اهان اره بین ماهم این چیزا نیس حتی ماشین رو هم به نامم کرده میگه فرقی نداره بنام کی باشه

الان بنظر شما من خرج کنم پرو نمیشه که قدر ندونه آخه من خیلیارو دیدم که بعدش دیگه زنشونو حساب نمیارن و زورشون میاد خرجی بهش بدن

من حقوقم بیشترش برای مخارج شخصیم و یا گاهی پس انداز مصرف میشه . شوهرم خودش مخارج خونه را انجام میده ‌ ولی خودم هم گاهی برای خونه خرید میکنم ولی اصلا اجباری نیست و اگر هیچی برای خونه خرج نکنم هم شوهرم کاری نداره .

برای شما هم بستگی به شناختت از شوهرت داره و یا اینکه شوهرت به حقوقت نیاز داره یا نه .

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

من که خرج نمی کنم واقعا نیازی هم نیستولی اگر می خوای خرج کنی خرج ریز نکن درشت خرج کن که به چشم بیاد. ...

درسته

اره درسته ولی از طرفیم حرصم میگیره وقتی پول دستش میاد خرج ماشینش و باباش میکنه نه زنو بچش

خب نذار غیرمعقول خرج خونواده ش کنه

متاسفانه ی سریا عادت دارن بچه خودشون رو تیغ میزنن 

اگر میبینی پول داره که شما خرج نکن و بذار خودش متوجه بشه که زندگی خودش مهم تره اما اگر میبینی واقعا مشکل مالی هست، خرج کن

خب کلا مشکلت با خرج کردنهفرقی نمیکنه کجاپول باید در خدمتت باشه، نه تو در خدمت پولپس از خرج کردنش خوش ...

دقیقا مشکلم همینه نمیدونم چرا اینجوریم چجور خودمو درست کنم؟

اولویت اول خودت، اصلا از خودت واسه هیچ کس نگذر، قدر نمیدونن، خودتو الکی خرج نکن

من کردم مثل سگ پشیمونم، الان به بحثی میشه میگه چیکار کردی مگه؟! میخواستی نکنی!!!!

مردا لیاقت ندارن، همشون زن بی رحم بیشتر دوست دارن،زنی که فکر قر و فرشه

تو به خودت نرس پولو بده اون پیشرفت کنه آخر میگه تو شلخته بودی! نمی‌فهمه خوبی الکی نکن

با ابله بحث نمیکنم

پول برای خودت خرج کن تا جایی که خودت میدونی ، برای خونه هم من ترجیحم اینه ریز ریز خرج نکنم ، پولامو ...

بله درسته