2777
2789
عنوان

بنطرتون خیلی خودموبراش بگیرم الان؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 35 پست
نه عزیزم اگه سر مسائل کوچیک بخوای کش بدی بعد سره یه دعوای جدی دیگه میگه تو همیشه همینی عادی میشه مسئ ...

آخه خودش همیشه همینه شده 1ماهیهقهری رو طول بده میده تاازش درست عذرخواهی نشه صبحم باهام دعواکرد باورتمیشه سر4تا علامت سوال شانس اوردم اینسری

چی نوشتی هااااااا😕هیچی نفهمیدم

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه درست نتونستم بخونم ،یه کم برای مخاطب احترام قائل شیم😐

اره والا..مثل اینه که بریم مهمونی اما خونشون ریخت و پاش باشه و قبل اومدنمون مرتب نکنن😏

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare
اول غلط املاییهارودرست کن ببینیم چی میگی....

نامزدم ازم دوره دیشب بهش پیام دادم دلم برات تنگ شده اونم استیکر فرستاد منم بعدش بهونم گرفت که تو دلت برام تنگ نشده؟؟؟؟؟اونم فکرکرده بودمن گفتم اره تودلت برام تنگ نشده شروع کرد امروزمو زهرم کرد ک تو قضاوتم کردی میزنی همه چیو خراب میکنی و ....و من به غلط کردن افتادم بعدش یهو پیام داد من معذرت میخام من لحن پیامتو بد متوجه شدم لعنت به این ت ل گ ر ا م تو منو قضاوت نکردی توازم سوال کردی و.....خلاصه الکی الکی به نفعم شد و منم کلی ناز کردم که اره تو منو دوست نداریووووووو حسابی سوزناکش کردم از عصری هم دوبار زنگ  زد جوابشو ندادم....حالابنطرتون بسشه یا آششو شورتر کنم والا اخه نمیدونی سر یه عذرخواهی چه رسی از من میکشه امروزمو گندزد

نامزدم ازم دوره دیشب بهش پیام دادم دلم برات تنگ شده اونم استیکر فرستاد منم بعدش بهونم گرفت که تو دلت ...

نه دیگه ادامه نده.....یهوبازاون قهرمیکنه....

نی نی جووونمبیاتودلممم.......