2777
2789

به زودی ترکش میکنم برای همیشه و میرم ولی تا وقتی هستم نمی‌خوام کلا آدم حسابش کنم 

کلاسی چیزی میتونین معرفی کنین برم که خونه نباشم نبینمش؟ اصلا خوصلشو ندارم 

دیگه دوستش ندارم 

وقتی بغلم می‌کنه حس میکنم تو بغل به غریبه ام 

همیشه عاشقش بودم ولی فقط منو نادیده گرفت می‌خوام همه چیو بکوبم و بسازم همه چیو تا وقتی رفتم اون موقع از نداشتنم بمیره 

شاغلم ( تدریس میکنم ) درآمد بد نیست نمی‌دونم جه کلاسی برم حوصله ام سر میره وقتایی که خونه هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول به ما مشکلتون چیه .

اینکه راه حل بدهید بدتر کنی راه حل نیست بیشتر خودت اعصابت خورد و مریض میشه تا اون ....

دوم اینکه با قیافه ساختن نتیجه معکوس میشه دعواها بیشتر نه تمایل بالا بره .چون مصنوعی ها جذاب نیستند .چون جذاب درست نکردند .تازه زشت تر هم شدند.

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

قبلا ساز میزدم آنقدر مادر و شوهرم اذیتم کردن این مدت خیلی افسرده شدم حس میکنم حوصله هیج کاریو ندارم ...

منم ازدست شوهر و مادرش   دیونه شدم.

بازخوبه شماشاغلی میتونی ازپس خودت بربیای 

من چی جداشم معلوم نیست ...

اول به ما مشکلتون چیه .اینکه راه حل بدهید بدتر کنی راه حل نیست بیشتر خودت اعصابت خورد و مریض میشه تا ...

دوستم نداره 

خرجی نمی‌داد 

محبت نمیکنه بی احساسه توجه نمیکنه بهم 

فانتزی ج×سی داره اسم بقیه رو میاره تو رابطمون 😭😭😭😭