2777
2789

من با بچه کوچیکم تو اتاق میخوابم شوهرم تو حال 

یا من و بچه ها تو حال شوهرم تو اتاق 

شوهرم خیلی بی حوصله و افسرده  شده تازگیا درگیری فیزیکی زیاد داره سر کارش خودشم میگه فکرم درگیر کارمه با آدمای خوبی سرو کله نمیزنه

اصلا سمت من نمیاد رابطه زیاد نداریم شاید ماهی یکی دوبار

کنار منم نمیخوابه تا موقعی که بچه ها بخوابن اونم خوابش برده

وضع مالیمون اصلا خوب نیست و این باعث افسردگی  هر دوتامون شده من دنبال کارم ولی هنوز موفق نشدم

دایره ارتباطات مون خیلی کمه 

بیرونم که نمیتونیم بریم هوا سرده  بچه ها سرما میخورن

اگرم بریم هیچی نمیگیم تو راه 

مسافرتم که پول میخواد

فک کنم داریم دیوونه میشیم هردومون

هر دوتامون دورنگرا خیلی کم حرفیم شوهرم که دیگه اصلا هیچی نمیگه

دوست دارم تو جمع باشم بگم بشنوم از زندگی لذت ببرم ولی.....

چیکار کنم حال زندگیم اصلا خوب نیست😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها رو بزار اتاق برو پیش شوهرتیا تو هال بزارشون خودتون هالچند سالشونه ؟

نمیشه که همیشه من پیشقدم باشم  دوست ندارم اینجوری بهم بر میخوره منم زنم از قدیم گفتن مرد اهل نیازه زن ناز 

مال ما برعکس شده😐

خیلی خودتو درگیر بچه کردی عزیزم 

از امشب کنار همسرت بخواب 

بچتم زودتر بخوابمون بتونی با همسرت وقت بگذرونی 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

نه سزارینه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

جدا خوابیدن غیرطبیعی نیست 

اما باهم خوابیدن بهتره 

شما باید محیط خونه را گرم کنی 

گاهی با چیزهای ساده که توخونه هست جشن بگیری 

میوه بیاری دورهم بخورید 

شیربخرید گرم کن با بیسکویتی کیکی 

خودت کیک درست کن 

غذاهایی که خانواده رابه وجد میارن 

فیلم ببینید باهم 

و.......

اون نمیاد سمتت شما برو

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نه اصلا طبیعی نیست ..توبرو سمتش ..من شوهرم یوقتا اینقد فکرش درگیر وارد خونه که میشه میفهمم الان یمدت سرکار هم خیلی خسته میشه حقوقی هم نمیدن قول داده ن که بدن .. ولی هیچوقت ندیدم فاصله بگیره ازم‌ مخصوصا تورابطه جن سی که اصلا چون میگه  حالمو خوب میکنه 😁😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
نمیشه که همیشه من پیشقدم باشم دوست ندارم اینجوری بهم بر میخوره منم زنم از قدیم گفتن مرد اهل نیازه ز ...

عب نداره زندگیته

پیشقدم شو بفهمه هواشو داری و پشتشی 

والا نباید تو قهر هم جدا خوابید شما ک ...

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ما هم همینیم جدا از هم میخوابیم از هم دور شدیم بچه ها تا میخوابن ما هم میخوابیم خسته شدم امروز گفت یه زمانی وابسته ات بودم الان نیستم قبلا اگه پیشم نمیخوابید تپش قلب میگرفت ولی الان 💔

حال من حال مریضی است که در کشتن او❤️‍🩹🚑🕳️                             درد و درمان و طبیبش همه همدست شدند🤍🕊️

عزیزم بچه هاتو سعی کن زودتر بخوابونی تو اتاق و شوهرت ک میاد بهش رسیدگی کنی لباس تمیز بپوشی ارایش کنی خوشگل و خوشتیپ کنی عطر بزنی دو تا لیوان شیرگرم کنی باهم بخورین ی فیلم بزاری باهم ببینین،بغلش کنی ببوسیش یطوری بهش ابراز علاقه کنی،خودتو بهش نزدیک کن…حیفه،قدر زندگیتو بدون.پول میاد و میره اما جوونیت برنمیگرده