2777
2789
عنوان

میخوام جدا بشم ولی میترسم

135 بازدید | 16 پست

شوهرم اعتیاد داره ۱۲ ساله ساختم .خیلی تو این سال‌ها اذیت شدم جنگ و بحث و دعوا و همه جی

دیگه بریدم نمیتونم ادامه بدم.شرایط طلاقم خیلی سخته.چکار کنم کدوم راه برم؟بمونم یا جدا بشم راهنماییم کنین لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر راهی که بهت آرامش میده رو انتخاب کن

💜                                                                                                                                                                                                                                           

شوهرت اعتیاد داره و اینو میتونی ببری دادگاه اگه زد برو پزشک قانونی یه مدت بمون و حرفی از طلاق نزن وقتی درخاست دادی و براش ابلاغیه رفت بذار بفهمه شاید چیزی داشته باشه بفهمه بخای طلاق بگیری بخاد بزنه به نام دیگران سعی کن مدرک پیدا کنی و صد البته یه پس انداز برای روز جداییت اگه میبینی پولی نداری برای بعد طلاق سعی کن به سال دیگ بسازی پول جمع کنی بعد حتما به بعدش فک‌ کن

آره همه این سالها به خاطر آبروم و خانواده و حرف مردم ساختم بعدم به خاطر بچم

البته اوایل ازدواج درک نمیکردم ادامه دادن این زندگی کارو واسم سخته تر میکنه وگرنه امون موقع جدا میشدم