2777
2789

سلام خانما،ما تو اپارتمان زندگی میکنیم این ماه پول اب خیلی خیلی خیلی زیاد اومده،میخام عکس از کنتور اب واحد خودمون بگیرم نشون اداره اب و فاضلاب بدم،ولی نمیدونم کدوم کنتور مال خونه ماست،از کجا بدونم؟

چقد اومده؟؟؟ برای ماهم خیلی اومد 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک یه تومن،عجیبه چرا اینجوری شده؟مصرف شما هم تغییری نکرده بود؟

نه ما ۴ واحد هستیم یک تومن اومده 

شما پیگیری کن 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

زنگ بزن به سازمان 

وای یبار براما اومد ششصدتومن اعتراض زدیم شد چهل تومن

یبارم اومد سه ملیووووون اعتراض زدیم اخرش ششصد گرفتن 

تقصیر خودمونه سوسک میرفت توش ورداشتیم کلا دیوارو کفشو سیمان کردیم نم گرفته صفحش

شمام ببین نم نگرفته

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

نه ما ۴ واحد هستیم یک تومن اومده شما پیگیری کن

اره حتما باید برم,ولی اصلا نمیدونم چجوری مال خودمون رو پیدا کنم،از همشون عکس بگیرم ببرم اونجا میتونن بفهمن مال واحد ما کدومه؟

اشکال از کنتور نیست کلا اب گرون کردن واسه ما قبلا میومد ۶۰۰هزارتومن اندفعه اومد ۳میلیون..

اعتراضی نکردین؟اخه سه تومن برای اب؟!برای ما که خیلی سنگینه خودمم تو مصرف اب رعایت میکنم