2777
2789
عنوان

با پسری که قبلا شوگر مامی داشته ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1699 بازدید | 45 پست

چرا اینکارو میکنن زنای پولدار؟ چه علتی داره یه پسر سن پایین رو بخوان پارتنر داشته باشن؟

دستم به بودنت نمیرسد     اما بگذار سربسته از دلم برایت بگویم طوری دوستت دارم که هرشبانه روز بی آن که ببینمت بی آن که ببوسمد بودنی ترین بودنیه شخص جهانم شده ای❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

دستِ مرا بگیر و به پا خیز‌‌...دیوانه‌وار تاکه برقصیم..‌.با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانه‌ی میدان...           رها ز نقص...                                                 تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان                      نتواند در این میانه‌ باز شناسد رقصنده را ز رقص...

نه اینا مثل بز مستی هستن که معذرت میخام هر بز ماده ای را که دیدن میخان بجهن روش، اهل زندگی نیستن میخان یه مدت از هر لحاظ سیر بشن بعدش دختر بدبختو طرد کنن، استعداد عجیبی هم تو زبون بازی دارن

چرا اینکارو میکنن زنای پولدار؟ چه علتی داره یه پسر سن پایین رو بخوان پارتنر داشته باشن؟

تو گوگل زده بود پسرای سن پایین اصلا خودشون گرایش دارن به سن بالا 

ولی خوب زنای سن بالا هم کم نمیزارن 

هیچ انتظاری از پسره ندارن 

تو گوگل زده بود پسرای سن پایین اصلا خودشون گرایش دارن به سن بالا ولی خوب زنای سن بالا هم کم نمیزارن ...

خوب یعنی اونام گرایش دارن به پسر سن پایین؟ 

دستم به بودنت نمیرسد     اما بگذار سربسته از دلم برایت بگویم طوری دوستت دارم که هرشبانه روز بی آن که ببینمت بی آن که ببوسمد بودنی ترین بودنیه شخص جهانم شده ای❤️❤️

اون مرد هرگز نمیتونه مرد یه زندگی باشهو خودش نیاز به حامی داره

نظرتتو تو تاپیکای دیگم خوندم خیلی منطقی و پخته جواب میدی 

میتونم بپرسم چند سالته؟

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ، حالم خیلی بدتره۱۲/۹