اصن نفهمیدم زنه چرا بدون پرسیدن از مرده که زنو بچه داری با نه بلاخره سنش بالا بود خب مرده وارده رابطع شد نه عقدی نه چیزی 😐😑بگیم اصن ازدواج سفید ولی خیلی بی بندباربود که با یه دوست دارم گفتن خام شد مگه نوجوونه هفده ساله بود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
خوبه ولی خیلی دیگه تو هبروته همسرم تا فیلم تموم شه گف اه اعصابم خورد شد زنع چرا انقد میافته زمین
نقشش اینجوری بوده عزیزم .
نقش زنی که بهش ظلم شده انکار تو شوک رفته رو بازی میکرد . فیلمش خیلی غم ناکه
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**