2789
خب پس همون کتاب کار خیلی سبز خوب چون انواع سوالات داره و برای آزمونهای میان ترم و پایان ترم خیلی خوب ...

سطحش خوبه؟ نمیخوام زیاد ساده باشه. ب نظرتون کارپوچینو بهتره یا خیلی سبز

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون گلم. از کارپوچینو چیزی میدونی؟ خوبه؟

راستش نه 

فرزند من نهمه

سال هفتم و هشتم و امسال ریاضی کار جویا مجد میگیره چون سطح سوالات خوب و بالایی داره 

پارسال واسش فارسی پیشتاز خیلی سبز گرفتم چون دبیرشورای نمی‌رسید همه چی کتاب زو توصیح بدهر

امسال هم فارسی باز پیشتاز خیلی سبز گرفتم چون کامله

تو گوگل سرچ کن ببین نطرات درباره کتابهای کمک درسی چطوره ، چند تا که بهتر بود رو اسمشو یادداشت کن برو کتابفروشی از نزدیک کتاب‌ها رو ببین که چقور کامله و مطالبش چطوره 

شاید بهتر بتونی تصمیم بگیری 

سطحش خوبه؟ نمیخوام زیاد ساده باشه. ب نظرتون کارپوچینو بهتره یا خیلی سبز

من کارپوچینو رو نمی‌دونم ولی کتابهای کار خیلی سبز در سطح آزمونهای مدرسه هستند و کلا برای آمادگی برای امتحانات طراحی شدن 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
راستش نه فرزند من نهمهسال هفتم و هشتم و امسال ریاضی کار جویا مجد میگیره چون سطح سوالات خوب و بالایی ...

ممنون گلم که راهنمایی کردی. خیر ببینید و فرزندانتون موفق باشن ان شاءالله

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸