2789
عنوان

طرف کراشمه از دیشبه آن نشده چرا

38 بازدید | 10 پست

طرف کراشم بود میدونست دوستش دارم

دیگه به خودن قول دادم هیچ پیامی بهش ندم

۱۰ روز میشه یعنی بعد از حرفایی که پیش اومد این وسط فقط اینم بگم پروف تلگرامش دستبندی دستشه که من برای تولدش خریدم🥹

بعد این از دیشبه آن نشده

مگه میشععععع همیشع صبح ان میشد ظهر ان میشد غروب آن میشد

واقعااا نگرانش شدم

کاری نکنم نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ای یادم رفیقم افتادم اونم اینجوره همش قول میده دیکه بهش پیام نده و فراموشش کنه باز میبینی همش ازش برا من تعریف میکنه و هی چکش میکنه واقعا انقد بهش گفتم این پسر به درد تو نمیخوره دیدم نه بازم همون اشو و همو کاسه دیگه گفتم حداقل از پسره برا من نگو من برا چقت خودم ارزش قائلم برا او پسره پتیاره هدرش نمیدم😂 خدایی طرف باید ارزششو داشته باشه حداقل قیافه یا کاری داشته باشه این طرف هیچی نداشتتت

ای یادم رفیقم افتادم اونم اینجوره همش قول میده دیکه بهش پیام نده و فراموشش کنه باز میبینی همش ازش بر ...

ولی طرف من همچییی داره

علاوه بر اون روحیاتم دقیقا عینه روحیاتشه

دوستت ولی چقدر از لحاظ تعریف و اینا شبیه منه😂😂

ولی طرف من همچییی داره علاوه بر اون روحیاتم دقیقا عینه روحیاتشهدوستت ولی چقدر از لحاظ تعریف و اینا ش ...

اونم از نظرش پسره همه چی تمومه😭😂

بعد ببین از چقتی بهش گفتم درباره پسره هیچی به من نگو دیگه هیچ به هم پیامی چیزی نمیدیم کلا رابطمون تموم شده😐😂 انقد راحت شدم خدایی فک کن تو یه جمع پسره رو میدید میومد از اول تا اخرش برام تعریف میکرد خیلی چرت بودددد

تورخدا تو برا دوستات این چیزارو تعریف نکن گناه دارن حوصلشون سر میره اخه روابط دو نفر به دوستا چه ربطی داره😭😭

اونم از نظرش پسره همه چی تمومه😭😂بعد ببین از چقتی بهش گفتم درباره پسره هیچی به من نگو دیگه هیچ به ه ...

منم با دوستام دعوام شد سرش البته اونا هم زیاد....

خودشونم باعث شدن من باهاش آشنا بشم

منم با دوستام دعوام شد سرش البته اونا هم زیاد....خودشونم باعث شدن من باهاش آشنا بشم

پیگیرش نشو خوب مگه چیه پسرا اینقدرم ارزش ندارنا به نظرم الان از هرچی پسره متنفرم😌

پیگیرش نشو خوب مگه چیه پسرا اینقدرم ارزش ندارنا به نظرم الان از هرچی پسره متنفرم😌

منم متنفر بودم ولی این فرق داره با همشون

خیلیی خیلیی فرق داره

پیگیرش نیستم دیگه ۱۰ روزه حتی پروفایلمم عوض نکردم

فقط امروز دیدم آن نشده نگرانش شدم همین

منم متنفر بودم ولی این فرق داره با همشون خیلیی خیلیی فرق داره پیگیرش نیستم دیگه ۱۰ روزه حتی پروفایلم ...

وای چقدر پیگیر کراشی زمانی من خودمم مثل تو بودم الان متنفرم از وارد شدن به تل و روبیکا حالا هم بیام چکش کنم کلااا دیگه اگه چکش نکنی فراموشش میکنی منم اینجوری بودم