2777
2789

اگر تو یک تصادف دو موتور سوار ، یک موتور سوار فوت کنه، هردو موتور سوار ۵۰/۵۰ جریمه بشن، آیا علاوه بر جریمه به دولت، حبس هم داره برا اون موتور سواری که زندس؟

خیر

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصادف کی صورت گرفته؟؟؟قانون ۵۰ ۵۰ یه مدته که برداشته شده طرف یا ۱۰۰ درصد مقصره یا نیست به هرحال اگه ...

گواهیمامه نداره، طرف مقابل رضایت داده، اوا کفته شده جریمخ باید به دولت بدن، حدود جریمه رو میدونید؟ بعد علاوه بر جریمه حبس داره؟

ببخشید از کجا میدونید؟ حدود مریمه به دولت رو میدونید تقریبا چقدره؟

این جریمه به دولت چیه دیگه؟

وقتی ۵۰ ، ۵۰ هستند 

بشرط دارا بودن گواهینامه و بیمه نامه نصف دیه شخص پرداخت میشه

چنانچه هر کدوم از این مدارک نباشه ، دیه از صندوق دولت به وراث متوفی پرداخت میشه ، و بعد از مقصر حادثه ریکاوری میشه

جریمه به دولت نداریم

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
این جریمه به دولت چیه دیگه؟وقتی ۵۰ ، ۵۰ هستند بشرط دارا بودن گواهینامه و بیمه نامه نصف دیه شخص پرداخ ...

گفتن یک مبلغ باید به دولت بده، طرف گواهینامه نداشته و خانواده فوت شده رضایت دادن ، اما با این وجود حبس هم داره؟

گفتن یک مبلغ باید به دولت بده، طرف گواهینامه نداشته و خانواده فوت شده رضایت دادن ، اما با این وجود ح ...

نداشتن گواهینامه وقتی زیان فقط مالی باشه حبس نداره

اما چون طرف مقابل فوت شده ، بین ۳ ماه تا ۵ سال حبس داره

نداشتن گواهینامه وقتی زیان فقط مالی باشه حبس ندارهاما چون طرف مقابل فوت شده ، بین ۳ ماه تا ۵ سال حبس ...

پس ما جریمه به دولت نداریم و ممکنه منظورشون از این جریمه همون مبلغی به جای حبس هست؟ میدونید تقریبا جریمه به حای حبس تو تصادف ۵۰ ۵۰ چقدره

گواهیمامه نداره، طرف مقابل رضایت داده، اوا کفته شده جریمخ باید به دولت بدن، حدود جریمه رو میدونید؟ ب ...

اگه گواهینامه نداره قطعا حبس و جریمه نقدی داره مبلغ جریمه بستگی به شرایط تصادف و حکم قاضی داره ولی حکم حبس رو هم میتونید با پرداخت جریمه ی جدا بشکنید بازم جزئیات حکم بستگی به نظر قاضی داره