2777
2789

من به اصرار شوهرم 93 کیلو شدم 

قدم 170 

شوهرم خیییلی خییییلی دوست داره چاق باشم، میگه یک کیلو لاغر کنی دق میکنم از غصه، اگه حال من واست مهمه میدونی من اینجوری کیف میکنم، لذت میبرم وقتی نگات میکنم پس هیچ وقت دنبال لاغر کردن نباش و...

ولی خانوادم میگن لاغر کن، مریض میشی کمردرد و پادرد میگیری و... 

داداشم یک سال و نیم از خودم کوچیکتره، کبد چرب و غلظت خون و چربی خون داشت دکتر گفت باید وزن کم کنی با اینکه زیادم اضافه وزن نداشت. اراده کرد کلی لاغر شد و اوکی شد شرایطش 

حالا داداشم همش به من میگه نگرانتم خودتو رها کردی روز به روز چاق تر میشی مریض میشی کبدت چرب میشه، قلبت مشکل پیدا میکنه و....

پول زده به حسابم که برم دو سه مدل ست ورزشی بخرم و یه باشگاه خیلی خوب  توی شهرمون ماهی ٢ میلیون شهریه اش هست برم اونجا ثبت نام کنم 

حالا شوهرم قهر کرده 

میگه نظر من واست مهم نیست من اینجوری دوست دارم و.... 

واقعا وزنت بالاست . شوهرت چه نیازیه بفهمه حتما؟ فردا روزی بلایی سرت بیاد همین شوهرت نگاهتم نمیکنه. به فکر سلامتیت باشه لذت بقیه رو بیخیال

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داری با خودت چیکار میکنی⁉️

نمیگم فردا همین امروز کلی بیماری مرتبط با چاقی داری اگه تست بدی مشخص میشه ، وضعیت ظاهری اصلا به کنار. چاقی هم خودش بیماری هم زمینه ساز کلی بیماری دیگست تازه خوباش درد مفاصل و کمردرده ممکنه حتی تو خواب بلند نشی. 

نه اینکه واسه آدما دیگه این چیزا نیست ولی ضریب و ریسکش تو چاقی بدجوری بالاتره

شوهرت رو والا درک نمیکنم

حق ۱۰۰ درصد با داداشته

چاقی هزار و یک بیماری دنبالش داره

چند سال دیگه دوتا پله رو هم نمیتونی بالا بری

برو باشگاه اصولی حجم بیار 

عضله بساز اما چربی آب کن 

چربی خانمان سوزه

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

حالا امروز میخوام برم ثبت نام کنم و لباس و قمقمه و این چیزا بخرم 

داداشم بنده خدا واسم پول زده  دوبارم زنگ زد گفت پشت گوش ننداز حتما برو هیچی از سلامتیت مهمتر نیست و... 

شوهرم خییییلی ناراحته 

چکارش کنم 

حتی صبحانه و ناهارم نخورد 

گفت سرم از درد داره میترکه و نمیتونم چیزی بخورم و... 

همشم به خاطر اینکه که من تصمیم گرفتم لاغر کنم و... 

گیر افتادم این وسط 

همسرت خودش چاق هستش؟چاقی جز بیماری هیچ چیز دیگه ای نداره. من خودم رژیمم زیر ۸۰ کیلو هستم ولی احساس میکنم درد بدی دارم. زانو درد. مچ درد. البته یکسال هست که زایمان کردم. ولی جز حس بد هیچی نصیبم نشده از چاقی. شما مراقب سلامتیت باش. میتونی باشگاه بری هیکلت رو قشنگ بسازی لاغرم نشی

واقعا وزنت بالاست . شوهرت چه نیازیه بفهمه حتما؟ فردا روزی بلایی سرت بیاد همین شوهرت نگاهتم نمیکنه. ب ...

والا میگم نکنه ازم سرد بشه فاصله بگیره چون اندام اینجوری خیلی خیلی دلخواهش بود، میگم نکنه دیگه واسش جذاب نباشم 

از طرفی میترسم مریض بشم 

هم بابام مشکل خونی داره، هم داداشم 

اونا بهم میگن بیشتر از افراد عادی باید مراقب سلامتیت باشی چون زمینه ی بیماری های خونی و قلبی رو داری 

شوهرم خیلی غر میزنه 

اعتماد به نفسمو میگیره همش میگه لاغر بشی زشت میشی بدنت شل میشه پوستت خراب میشه و... 

الانم که قهر کرده و قیافه گرفته که چرا نظر من واست مهم نیست 

داری با خودت چیکار میکنی⁉️نمیگم فردا همین امروز کلی بیماری مرتبط با چاقی داری اگه تست بدی مشخص میشه ...

تازگیا چکاپ دادم 

مشکلی نداشتم جز تنبلی تخمدان 

ولی بابام مشکل قلبی داره و به خاطر پایین بودن پلاکت هاش چند بار شیمی درمانی شد 

داداشمم کبد چرب و غلظت خون داشت لاغر کرد خوب شد

من زمینشو دارم 

ولی هربار تصمیم گرفتم لاغر کنم شوهرم به نوعی نداشت با ادا و اصولایی که در میاره 

والا میگم نکنه ازم سرد بشه فاصله بگیره چون اندام اینجوری خیلی خیلی دلخواهش بود، میگم نکنه دیگه واسش ...

درسته عزیزم . من درکت میکنم . خودم شوهرم ورزشکاره سیکس پک بعد به من میگه عالی ولی میبینم کنارش دارم بد میشم و مهم تر اینکه زانوهام کف پام درد میگرفت‌ . رژیم و ورزش گرفتم بهش نگفتم الان شدم ۶۸کیلو بازم اضافه وزن دارم دارم روزه میگیرم و فست و پیاده روی تا بشم ۶۰

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡