2777
2789
عنوان

خانوما خواهشا راهنماییم کنیدتصمیمم درسته یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 36 پست
تازگیا چکاپ دادم مشکلی نداشتم جز تنبلی تخمدان ولی بابام مشکل قلبی داره و به خاطر پایین بودن پلاکت ها ...

عشقم اولش به نیت لاغری نکن ‌ نیتت سلامتی باشه فقط سالم خوری داشته باش و ورزش و پیاده روی

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
شوهرت دو سالشه؟تپلی بودن بامزست ولی این وزنی که شما داری میگی قشنگ چاقهو بعدا کلی مشکل سلامتی پیدا م ...

آره چاقم عزیز 

نه واسش مهم نیست انگار 

میگه هنوزم جا داری چاق تر بشی 

انگار اینجوری توی رابطه لذت میبره هرچی واسش توضیح میدم که ممکنه چه مشکلاتی پیدا کنم از چاقی، میگه تو چیزیت نمیشه تو چاق سالمی 😬😬😬

حالا کار خودمو انجام بدم و توجهی نکنم به قهرش؟؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت رو والا درک نمیکنمحق ۱۰۰ درصد با داداشتهچاقی هزار و یک بیماری دنبالش دارهچند سال دیگه دوتا پله ...

آره بنده خدا داداشم خیییلی پیگیره من وزن کم کنم 

من خودمم نگرانم واسه آینده 

باید به شوهرم اهمیت ندم این بار چون همه ی تلاششو داره میکنه منو منصرف کنه

درسته عزیزم . من درکت میکنم . خودم شوهرم ورزشکاره سیکس پک بعد به من میگه عالی ولی میبینم کنارش دارم ...

توی فیلم و سریال ها این بازیگرهایی  که خیلی لاغر کردن نشونم میده میگه اه اه چقدر زشت و پیر شدن 

چقدر از ریخت و قیافه افتادن و.... 

میدونم که چهره و اندام الانمو خیلی دوست داره و لاغر کنم دیگه بعید میدونم تا این اندازه دلخواهش باشم

توی فیلم و سریال ها این بازیگرهایی که خیلی لاغر کردن نشونم میده میگه اه اه چقدر زشت و پیر شدن چقدر ...

حالا خودت اذیت نمیشی؟ منم بخاطر چاقیم تنبلی تخمدان گرفتم عوارض بعدشم که وحشتناکه ریزش مو . موی زائد . باز ببین صلاح خودت و زندگیت چیه عزیزم

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
رابطه واسش خیییییلی مهمه انگار چاقم توی رابطه واسش لذت بخشه بقیه اش واسش مهم نیست

من ۱۰ کیلو اضافه وزن داشتم کمردرد و پادرد به سراغم اومد و رژیم گرفتم وزنم کتترل شد .یه مدت ناپرهیزی داشتم دوباره اضافه وزن اوردم .به فکر خودت باش استخوانها و مفصل زنان نسبت به آقایون خیلی ضعیف تره .

اول اولویت باید خودت باشی بعد شوهرت.تو که عروسک جنسی نیستی

بخدا تا حالا هرررچی ازم خواسته قبول کردم هرچند خانوادم مخالف بودن 

مثلا گفت دوست ندارم بری سرکار گفتم چشم 

با اینکه زحمت کشیدم بعد از طلاقم  درس خوندم فوق لیسانس گرفتم با معدل ١٩ و نیم 

دکترا بورسیه شدم گفت دوست ندارم دیگه درس بخونی 

زن باید خانه دار باشه و.... 

گفتم چشم 

نرفتم دیگه 

هرچی گفته باب میلش شدم 

ولی این یک مورد دیگه نمیخوام گوش کنم به حرفش

آره چاقم عزیز نه واسش مهم نیست انگار میگه هنوزم جا داری چاق تر بشی انگار اینجوری توی رابطه لذت میبره ...

توجه نکن

بهش بگو تو اگه دوسم داشتی بدمو نمیخواستی صرفا بخاطر اینکه خوشت بیاد

وزنتو کنترل کن

بابا با خودش پاشو برو دکتر شاید دکتر بگه بفهمه

بخدا تا حالا هرررچی ازم خواسته قبول کردم هرچند خانوادم مخالف بودن مثلا گفت دوست ندارم بری سرکار گفتم ...

اشتباه کردی.هیچوفت از هدفات بخاطر هیچکس پا پس نکش

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
آره بنده خدا داداشم خیییلی پیگیره من وزن کم کنم من خودمم نگرانم واسه آینده باید به شوهرم اهمیت ندم ا ...

شوهرت رو میتونی ببری مشاور و اگاهش کنی

اما جدی برا خودت و سلامتیت نگران باش

دور از جونت چاقی عمرت رو کوتاه میکنه

برو باشگاه رو فرم سینه و باسن کار کن حجم بیار هم 

خودت از سلامتي لذت ببر و هم شوهرت از زیباییت.

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.