2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بهتون بگه غذا تو سگم نمیخوره چی میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2137 بازدید | 129 پست

نه نمیخاست جواب بدی

همه این جوابایی که اینا میگن رو میدادی

چی میشد دعواااااا

دعوا درست کردن که هنر نیست

دعوا رو تموم کردن هنره

همون که چیزی نگفتی خوبه

شکر خدا

وعده بعد غذای بهتری درست 

کن یا با دقت غذا درست کن

بچش قبل سرو

بعدم زندگی میدان جنگ نیست که یکی ایشون بگه 

یا ابدارم شما بگی

تهش مدال افتخارم نمیدن به برنده دعوا 

ایشونم درست یا غلط گرسنه بوده 

توی ذوقش خورده

تندم رفته 

دفه بعدی غذا خوب باشه

خودش شرمنده میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امثال تو هستن که مردها رو پررو کردن و از زن یه تو مطبخی ساختن نخیر دیگه دوره این حرفها گذشته زن هیچ ...

کاملا درسته، آشنامون میخواست زنشو طلاق بده تو دادگاه گفته بود بیشتر وقتا غذا درست نمیکنه(خانمش شاغل بود) چنان زده بودن تو پرش گفته بودن اگه غذا درست کرده از روی لطف بوده

ببخشید پس وظیفه کیه؟

اگر یروز شوهرت پول کافی نداشته باشه بهت بده اینجوری بهش توهین میکنی مسلما نه 

پس این اقا هم حق نداره به خاطر دستپخت بد این خانوم اینجوری توهین کنه 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

ببخشید پس وظیفه کیه؟

مگ زن اشپز رستورانه؟ داره لطف میکنه از نظر قانونیم زن وظیفه نداره خونه تمیز کنه یا غذا درست کنه اینکه ما غذا درست میکنیم یا بخونه میرسبم بحاطر عشقمون به زندگیه الان زنا هم پای مردا دارن گار میکنن پول میارن وقتی دوتا ادم باهم تو یه خونه زندگی میکنن وظبفه جفتشونه خونه رو تمیز،کنن کمک هم غذا درست کنن 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

لحنش واقعا بد بوده میتونست مودبانه بگه خوشمزه نیست و یه نیمرویی چیزی میخوردین .ولی شماهم ازین ببعد دقت کن عدسی بدون نمک واقعا افتضاحه..مگه غذا رو حین پخت تست نمیکنی؟

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
امثال تو هستن که مردها رو پررو کردن و از زن یه تو مطبخی ساختن نخیر دیگه دوره این حرفها گذشته زن هیچ ...

اینا درسته قانونی ام هست.ولی واقعا اگه خودت بگی من غذا درست نمیکنم وظیفم نیست شوهرت اصلا هیج عکس العملی نشون نمیده؟؟

نه نمیخاست جواب بدیهمه این جوابایی که اینا میگن رو میدادیچی میشد دعواااااادعوا درست کردن که هنر نیست ...

پاسخ این غذا رو سگم نمیخوره سکوت نیست 

پاسخش حرف دهنتو بفهم هست و دیگه غذا درست نکردن 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

نه نمیخاست جواب بدیهمه این جوابایی که اینا میگن رو میدادیچی میشد دعواااااادعوا درست کردن که هنر نیست ...

دقیقا ...از دیدن کامنت ها آدم افسوس میخوره واقعا این ادبیات در شان یه خانم نیست

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
مگ زن اشپز رستورانه؟ داره لطف میکنه از نظر قانونیم زن وظیفه نداره خونه تمیز کنه یا غذا درست کنه اینک ...

بله وقتی زن شاغل باشه حرف شما درسته.ولی وقتی زن خانه دار باشه جی ؟؟بازم غذا درست کردن اونقد سخته؟؟والا من خودم زنم ی غذارو خراب بکنم خودم عصبی میشم انقد هزینه بشه بعد آخرم قابل خوردن نباشه معلومه آدم عصبی میشه.