2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بهتون بگه غذا تو سگم نمیخوره چی میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2137 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه غذا وظیفته خوشمزه درست کن

امثال تو هستن که مردها رو پررو کردن و از زن یه تو مطبخی ساختن 

نخیر دیگه دوره این حرفها گذشته زن هیچ وظیفه ای برای کار خونه نداره برو قانون اساسی رو بخون اگه کاری هم میکنه لطف میکنه 

خداجونم شکرت واسه همه چی

خب یه غذا وظیفته خوشمزه درست کن

عزیزم شپا تو کدوم عهدی که غذا پختن و وضیفه زن میدونی چون حتا تو اسلامم وضیفه زنان نیست پس شما حتما دوره ماقبل میلاد حضرت مسیحی

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

بستگی داره اگر خونه داری خب اون بیرون کار می کنه تو هم خونه کم کار نیست دستت درد نکنه اما همون غذا رو با عشق درست کن بذار زندگی خودت گرم تر شه 

اگر شاغلی مثل من و مجبوری صبحا هول هولی غذا بذاری و اینا 

گفت بگو عزیزم از فردا خودت غذای آدمیزادی درست کن یا برو رستوران بگیر 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم