2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بهتون بگه غذا تو سگم نمیخوره چی میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2137 بازدید | 129 پست
میگم پس ببین دیگه تو چی هستی که میخورییعنی از سگم بدتری

آخه توب  زندگی متاهلی که بخوای جواب بد دهنی رو با بد دهنی بدی باید درشو گل بگیری 

اون شوهرش تربیت درست نداره استارتر چرا شخصیتو در حد اون بیاره پایین 

یکی اشتباه کرد که نباید با اشتباه بدتر جوابشو دادو حالشو گرفت 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
ببین من فاز تورو نمیفهمم نمیدونم گیرت ب من واسه جیه؟؟من تو این تاپیک نگفتم غذا درست کردن وظیفه ی زنه ...

خیلی طولانی نوشتی یه طومار منم بیکار نیستم اراجیف تو رو بخونم نخوندم 

خداجونم شکرت واسه همه چی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه توب زندگی متاهلی که بخوای جواب بد دهنی رو با بد دهنی بدی باید درشو گل بگیری اون شوهرش تربیت درس ...

والا بخدا منم همینو گفتم اومدن بهم گفتن از این همه تحقیر و تو سری خوری حالت بهم نمیخوره 😂😂😂

والا بخدا منم همینو گفتم اومدن بهم گفتن از این همه تحقیر و تو سری خوری حالت بهم نمیخوره 😂😂😂

متوجه منظورما نمیشن خواهر😁😁😁

معلومه که حال آدم بهم میخوره به هیچ وجه نباید سکوت کرد ولی از راه درستش

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
متوجه منظورما نمیشن خواهر😁😁😁معلومه که حال آدم بهم میخوره به هیچ وجه نباید سکوت کرد ولی از راه درس ...

متوجه میشن عزیزم تو زندگی خودشونم همینکارو میکنن شوهره ده تا بگه شاید ۲تاشو جواب بدن ولی اینجا میان سیس روشنفکری میگیرن بجای دلسوزی کردن واسه هم جنس خودشون راهکارای شعارگونه میدن ک بدتر دعوا کش دار بشه و بجای بدتر بکشه.

متوجه میشن عزیزم تو زندگی خودشونم همینکارو میکنن شوهره ده تا بگه شاید ۲تاشو جواب بدن ولی اینجا میان ...

متاسمانی البته

یه عدسیه دیگه همونم خوب درس کنید   خیلی رومخه گرسنه بیای خونه یه غذای آبکی وبدمزه وبی نمک

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.