2777
2789

فیلم آسمان غرب که بهمن ۱۴۰۲ منتشر شده با بازی میلاد کی مرام رو ببینید، امیر حسین آرمان هم توش بازی میکنه، خیلی قشنگه، من تازه دیدم لذت بردم.

داستان یک جوان ۲۵ ساله است که از شجاع ترین های زمان خودش بوده.

تو روبیکا میتونید رایگان ببینید.

تو فیلم نت و بقیه جاها هم اشتراک داشته باشید میتونید ببینید.

تو اینترنت جستجو کنید هم میاره.

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان شهید شیرودی هستش گلم

بله

یک جوان باهوش بوده که از شجاع ترین خلبان های زمان خودش بوده، تازه تو فیلم ۲۲ سالگی اش رو تقریباً نشون میده و زمان شهادتش ۲۵ ساله بوده.

آدم فیلم رو میبینه باورش نمیشه تو اون سن هم زن و دو تا بچه داشته و عاشق اونا بوده و هم تو کارش و در ارتش اینقدر باهوش و شجاع بوده.

الان یکی زیر ۲۵ سال باشه برخی میگن هنوز بچه است و برای ازدواج و مادر یا پدر شدن زوده و ....کلی انرژی منفی میدن!

اون وقت این جوان تو اون سن هم یک خلبان شجاع بوده و هم صاحب زن و دو فرزند دختر و پسر...

فیلمش خیلی قشنگ و آموزنده است.

بین اون همه فیلم و ویدئو طنز و کمدی و خیالی و فانتزی و موسیقی که میبینیم و میشنویم واقعاً لازمه گاهی فیلم های واقعی ببینیم.

فیلم هایی که بر اساس رشادت های قهرمانان وطن و کشور عزیز خودمون ساخته شده.

یکی از نکات جالب فیلم اینه که سربازان و فرماندهان ارتش ایران گاهی حتی فقط نان خشک پیدا میکردن می‌خوردن و با تعداد کم چقدر رشادت و دلاوری و برنامه ریزی می‌کردن تا به لطف خدا با فداکاری و از جان گذشتگی تونستن صدام که با حمایت های آمریکا و آلمان و فرانسه تبدیل به یک قدرت نظامی بزرگ شده بود رو شکست بدن.

ببخشید گلم تایپ کردم دیدم تاپیک قفله دلم نیومد نفرستم😅

مادر بزرگ من ۹ تا بچه داره ماه به ماه هیچکدوم از بچه هاش سراغشو نمیگیره

فقط یکی از بچه هاش با مادرش موند که تونم الان زندانه 

انقد قصه بچه هاش میخوره 

دیگه از پا دراومده 

سیگار قرص اعصاب آرامبخش قرص خواب پا درد همش تز قصه و ناراحتی بچه هاش

کلا  زندگی ها یکسان نیس 

ببخشید گلم تایپ کردم دیدم تاپیک قفله دلم نیومد نفرستم😅مادر بزرگ من ۹ تا بچه داره ماه به ماه هیچکدوم ...

بچه هاش ایران هستن؟

بچه ها رو خوب تربیت کرده ؟

بچه هاش ایران هستن؟بچه ها رو خوب تربیت کرده ؟

یکی رفته خارج

سه تا دختراش راه دور ازدواج کردن

بقیه پسراش نزدیکشن ولی خیلی کم بهش سر نمیزنن 

والله نمیدونم خوب تربیت کرده یا نه ولی بهرحال نمیگن مادرمونه به گردنمون حق داره 

همشونم درگیر مشکلات خودشون این نشسته فقط قصه میخوره

یکی رفته خارجسه تا دختراش راه دور ازدواج کردنبقیه پسراش نزدیکشن ولی خیلی کم بهش سر نمیزنن والله نمید ...

من پیرزن تو عمرم زیاد دیدم یکی ۷ تا بچه داشت یکی ۹ تا بچه داشت بچه هاشون هر روز یا نهایت هر هفته سر می‌زنن، براشون خرید میکنن، بستگی به تربیت مادر و پدر هم داره....

یه نکته دیگه هم بگم من کتاب های روانشناسی زیاد خوندم...

هر چقدر مادر تو بچگی برای بچه هاش وقت بیشتری بذاره بچه ها تو ناخودآگاه اشون می‌ره که موقع پیری و ناتوانی مادر براش وقت بذارن...

البته عوامل دیگه هم موثره در رفتار فرزندان...

ببخشید گلم تایپ کردم دیدم تاپیک قفله دلم نیومد نفرستم😅مادر بزرگ من ۹ تا بچه داره ماه به ماه هیچکدوم ...

ببین کتاب های من دیگر ما رو اگر تونستی بخون عالی هستن.

بچه داری یاد میده یه جوری که بچه تا آخر عمر بهت احترامی بذاره و دوستت داشته باشه.

شما چند تا بچه داری ؟

سلام عزیم میشه چند تا کتاب خوب معرفی کنی

کتاب های« من دیگر ما » عالی هستن اول از این شروع کن تو اینترنت جستجو کن میاره