2777
2789
عنوان

مامان وبابام جداشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 31 پست
دیونه مون کردهسر این قضیه ش با پسره دیگه حس سابقو ندارم بهش

عزیزم متاسفم ☹️

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم❣️

خدانکنه ایشالا همیش حالت خوب باشه

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

توام همینطور عزیزم😘

❤️❤️

اره من متاهلم داداشم مجرد

اخی داداشت حتما خیلی اسیب دیده اون چتارو دیده 🥲

تاپیکام اکثرا طنز و فانه توهین نکنید فقط اگه دوست نداشتید خارج شید و دیگه نیاید تو تاپیکام، سنمم بالای ۱۹ هستش .

خیلی خیلی خیلی بهم میگفت دیگه حس سابقو به مامان ندارمو الانم تا مامانم اونجاست همش پیش دوستاشه زیاد ...

از اول رابطتتون با مادرتون چطور بود؟

داداشت چن سالشه؟

تاپیکام اکثرا طنز و فانه توهین نکنید فقط اگه دوست نداشتید خارج شید و دیگه نیاید تو تاپیکام، سنمم بالای ۱۹ هستش .

از اول رابطتتون با مادرتون چطور بود؟داداشت چن سالشه؟

ما خوب بودیم باهاش

ولی اون خیلی فامیل پرست و غریبه پرسته

همیشه ی خدا خونه ی ما دعوا بود بخاطر این و اون

بابام البته اخلاقش خوب نیس متاسفانه

داداشم ۲۲ سالشه

ما خوب بودیم باهاشولی اون خیلی فامیل پرست و غریبه پرستههمیشه ی خدا خونه ی ما دعوا بود بخاطر این و او ...

عزیزم ایشالا داداشتم سروسامون بگیره🥺

خودت زندگیت خوبه؟

اره زندگیم خوبه شکرولی بخاطر خانواده و استرس هاشون مریضممرسی گلم ایشالا

خداروشکر باز ♥️