2777
2789
عنوان

مامان وبابام جداشدن

535 بازدید | 31 پست

مامان و بابام دوروز پیش طلاق گرفتن

ولی هنوز مامانم خونه ی بابامه😐

❌️بنظرتون اگه کسی گزارش بده به جایی براشون درد سر نمیشه چون نامحرم هستن الان؟

بیشتر خوشحالم و همیشه میگم کاش زودتر طلاق میگرفتن

اما حالمم یجوریه

۴ ماه با مامانم قهرم خبرو از بابام شنیدم

علتش هم اگه بودین میگم...

از وقتی یادمه همیشه باهم دعوا داشتنهمیشه توی تنش و اظطراب بودیمحالا ک ماها بزرگ شدیم و هزار تا ضربه ...

چرا جدا شدن 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری میشه هنوز اونجاس؟

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

هنوز وسایلاشو جمع نکرده گویا

اها با مامانت آشتی گن به هرحال مادرته

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

چرا جدا شدن

از اول عقدشون باهم مشکل داشتن تا همین الان

بارها تاپای طلاق رفت و مثلا بخاطر ما برگشت ولی روانیمون کرد

تیر اخرشم که

مچ مامانمو موقع چت با یه پسر ۲۰ سال گوچیکتر از خودش گرفتیم

اول من فهمیدم

ولی نه به روش اوردم نه به کسی گفتم

بعد یهویی داداشم فهمید و اونم به بابام گفت

دیگه مامانم حس میکنم از خجالتش پای طلاقی که سالهامیخواست بگیره رو دوباره باز کرد

البته خودش میگفت طرف جای بچمه ولی پسره همش حرفای جن‌سی میفرستاد

دیونه مون کردهسر این قضیه ش با پسره دیگه حس سابقو ندارم بهش

آره خب حق داری ،بالاخره یه طرف قضیه هم بابات بوده که مامانت این کارو کرده

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
کارش توجیه نداره باید اول جدا میشدخودم و داداشم سر اینکارش کلا ریختیم بهم

آره حق دارین ،منم جات بودم بهم میریختم واقعا