2777
2789
عنوان

پنکک خوب معرفی کنید

81 بازدید | 16 پست

سلام دخترا خوبید

من برای محل کارم و دانشگاه نمیخام کرم پودر سنگین و چرب استفاده کنم بجاش میخام یه چیز خیلی سبک مثل پنکک و اینا استفاده کنم

اگه پنکک خوب میشناسید بهم بگید

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

ببین پنکک کالیستا عالیه عالیی

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درش هم زرده

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

کاور و ماندگاریش؟ شما استفاده کردین؟

خیلی خوبه انگار ف ی ل ت ر میاد رو صورت  ماندگاریش هم خوبه راضیم درکل  بله 

گابرینی بد نیست من استفاده کردم

گابرینی فیکش زیاده منم بخاطر اینکه میخام پوستم خراب نشه میخام ی چیز مطمعن اورحینال بگیرم🥲

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

من لیدو دارم راضیم ورسای اصل اگه پیدا کنی معرکست

من خواستم ورسای بخرم به توصیه اکید دوستم 

ورسای 12 بود

فروشنده میبا miba معرفی کرد و کلی تعریف

خدایی تعریفی بود من ورسای نزدم