2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر معاینه کرده؟دارو نداده؟

من خیلی ادم وسواسیم خیلی

سه ماه پیش دوتا داشتم فریز کزدم الان باز رو شکمم درومده

انقد گریه کردم نابود شدم

الان توی اینترنت زدم ک مثلا ایدز چند تا نشونه داشت  و این یکیشع

دارم دیوونه میشم😭😭😭😭من دخترم اصلا رابطع جنسی نداشتم

روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻

سلام عزیزم. 

پسر یازده ساله من ده روز پیش مبتلا شد. طی چند روز زیاد شدن. من فکر می کرمد زگیله اما پزشک تشخیص مولوسکوم داد. لیزر کرد

که لیزرش برای پسر من با درد همراه بود.

منم خیلی وحشت کرده بودم.

شب اول زخم هاش خیلی ناجور بود و من خودم رو باختهدبودم.

اما الان که ده روز می گذره، مب تنم بگم نود درصد خوب خوب شدن.

فقط هم دو تا پماد برای ضدعفونی محل داد که گفت روزی دو بار بزن.

بعد هم گفت سه هفته دیگه بیا ببینمش. 

به ما هم توصبه کرد حوله و وسایل شخصی مون رو ازش جدا کنیم و باهاش تماس پوستی نداسته باشیم.

سلام عزیزم. پسر یازده ساله من ده روز پیش مبتلا شد. طی چند روز زیاد شدن. من فکر می کرمد زگیله اما پزش ...

من داشتم فریز کزذم باز دوتا زدم بعد سه ماه😭خیلی وسواسم حتی باشگاهم ک میرم هزار تا پارچه میبرم با جایی برخورد نکنم

مرتب حمام

استخر نمیرم

الان تو اینترنت خوندم ی نشونه از ایدزه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من داشتم فریز کزذم باز دوتا زدم بعد سه ماه😭خیلی وسواسم حتی باشگاهم ک میرم هزار تا پارچه میبرم با جا ...

اینترنت رو ولش کن

اگه تو اینترنت بنویسی عوارض سردرد جواب میده مرگ😄

برو دکتر معاینه شو

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
اینترنت رو ولش کناگه تو اینترنت بنویسی عوارض سردرد جواب میده مرگ😄برو دکتر معاینه شو

دکتر رفتم میگه ی ویروس سادست و انقد استرس نداشته باش استرس سیستم ایمنیتو ضعیف میکنه. من سه ماهه کارم شده گریه روزی دو بار لباسامو‌عوض میکنم. دیروز رفتم پیشش انننقد گریه کردم گفت ی ازمایش چکاب کامل برو بده رفتم دادم تو ازمایشا ایدز هم بود😭😭😭😭دارم دیوونه میشم

دکتر رفتم میگه ی ویروس سادست و انقد استرس نداشته باش استرس سیستم ایمنیتو ضعیف میکنه. من سه ماهه کارم ...

ازمایش ایدز ک ترس نداره

من خودم تا الان پنح سری آزمایش دادم

وقتی ب دکتر میگی چکاپ کامل ینی کاااااامل

ازمایش ایدز ک ترس ندارهمن خودم تا الان پنح سری آزمایش دادموقتی ب دکتر میگی چکاپ کامل ینی کاااااامل

بخدا از ازمایشگاه ک اومدم دارم گریه میکنم حالم خیلی بده من دخترم رابطه نداشتم. اگه موبت باشه درجا خودمو میکشم

بخدا از ازمایشگاه ک اومدم دارم گریه میکنم حالم خیلی بده من دخترم رابطه نداشتم. اگه موبت باشه درجا خو ...

اخه ایدز فقط ب رابطه نیست ک عزیزم

خیالت راحت باشه

جواب آزمایشت کی میاد؟

اگه یادت موند زیر همین پست بهم بگو

ان شاالله ک منفی باشه

اخه ایدز فقط ب رابطه نیست ک عزیزمخیالت راحت باشهجواب آزمایشت کی میاد؟اگه یادت موند زیر همین پست بهم ...

پنجشنبه میاد😭😭😭😭😭دارم دیوونه میشم برام دعا کن توروخدا

پنجشنبه میاد😭😭😭😭😭دارم دیوونه میشم برام دعا کن توروخدا

ایام فاطمیه شروع شده

امیدوارم ب حق این ایام عزیز خدا بهترین هارو بهت بده