2777
2789
عنوان

برام دعا کنین دارم ریسک میکنم

188 بازدید | 13 پست

فردا دارم بزرگترین ریسک زندگیمو میکنم خیلی از خدا شاکرم که جراتش رو در من گذاشت 

ولی از طرفی خیلی میترسم خیلی زیاد اولین باره دارم کاری میکنم به این بزرگی که کسی نمیدونه 

از طرفی نگرانم پول کم بیارم 

انجامش ندم؟ پا پس بکشم؟

ریسکمم خرید ی خونه هستش باید همه طلاهامو بفروشم ولی خیلی خونه خوشگلیه دلم باهاش خیلی خوش میشه 

خیلی دوستش دارم ولی تا خرتناق میرم تو قرض و وام و قسط 🥲

نمی‌دونم انجام بدم یا بیخیال شم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میتونم ولی خیلی تو استرس و فشار و سکته میرم

صد در صد انجامش بدید 

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

باید همه پولا و طلاهامو بدما

خیلی کار خوبی میکنید ضرر نمیکنید قول میدم بهتون

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

عزیزم مرسی دعا کن به سلامت برم و به سلامت انجام بشه 🥲🥲بیام همینجا بگم ۱۰۰ تا هم سالاد ماکارونی نذر ...

انشاءالله که کارهات به بهترین شکل انجام میشه با دل خوش و سلامتی بری تو خونه جدید برات شادی و عاقبت به خیری آرزو میکنم نگران نباش خدا پشت و پناه ات هست

عزیزم مرسی دعا کن به سلامت برم و به سلامت انجام بشه 🥲🥲بیام همینجا بگم ۱۰۰ تا هم سالاد ماکارونی نذر ...

کاربر آقا هستم دعا میکنم ان شا الله به سلامتی  وبادل خوش خونه روبخرید دو رکعت هم برای موفقیتتون نماز میخونم

وای خیلی ممنونم

التماس دعا دارم از محضرتون