2777
2789
عنوان

امان از مجردی

382 بازدید | 37 پست

دوباره دارم وسوسه میشم سر کتاب بگیرم🤦‍♀️ چرا ازدواجم جور نمیشه. چرا هر کی رو معرفی میکنن یه عیب و ایرادی داره. خسته شدم دیگه

این پسرایی که سنتی معرفی میشن تو این دوره و زمونه هیچ کدوم به درد نمیخوره. اکثرا پسرای بی عرضه و مامانی هستن. مگر اینکه مذهبی باشن که اصلا بحثش فرق داره که منم مذهبی بهم نمیخوره و گرنه الان همه پسرا خودشون انتخاب میکنن. اگه پسره خوب بود که تو همون فامیل خودشون دخترا جور کرده بودن واسه خودشون و دیگه به ماها نمیرسید 

یعنی بزرگترین اشتباه زندگیم این بود که خودم با کسی دوست نشدم البته خوبش رو منظورمه اونم به قصد ازدواج 

فکر می‌کردم کاپ قهرمانی بهم میدن

همه یه ایراد دارن

چه دوستی چه سنتی

یکم معیاراتو بیار پایین

به جز اخلاق و سالم بودن اخلاقی

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نمیشه که برای همه یه نسخه پیچید که بگن طرف چون سنتیه پس حتما بی عرضست!

اگه اینچوریه پس اونام که دوست میشن همشون به فکر رابطه ان فقط

شمام بسپار به خود خدا شاید هنوز وقت ازدواجت نشده دیر ازدواج کردن بهتر از ی ازدواج ناموفقه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

اگر کیس مناسب همفکر هم عقیده و....پیدا نشه همون بهتر که انسان مجرد بمونه

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

مذهبیا هم دوسدختر دارن حاجی بعد موقع ازدواجشون ک میشه مامانشون میره از مسجد یا اقوام یکی رو‌نشون میگ ...

اونا مذهبی نمان وگرنه ی مذهبی واقعی هیچوقت سمت اینچیزا نمیره

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
همه یه ایراد دارنچه دوستی چه سنتییکم معیاراتو بیار پایینبه جز اخلاق و سالم بودن اخلاقی

الان یه پسر سالم پیدا کردم

خونه و ماشین داره

مامانش واقعا عالیه

اضطراب اجتماعی بالا

قرص مصرف میکنه

روابط اجتماعی صفر

تو خیابون عین این مه و ماتا راه میره

خب فردا نمیشه سوژه فامیل

میگم همینم اگه عین بقیه بود تا حالا صد تا دوست دختر داشت

والا دوستیم زیاد خوب نیس همش استرس همش بشه نشه آخرم به احتمال ۷۰ درصد نمیگیرن بعد ۳ سال گشتن و ادم م ...

اره اینم هست

مگر اینکه ادم همون اول بگه قصدم ازدواجه و تایم برای اشنایی بذاره که طولانی نشه

دقیقا مذهبی نمان .ادم باید ذاتش مذهبی باشه .

🩵

واقعا

مجردی خیلی بهتر از اینه که با کسی وارد رابطه بشی که بالاخره بعد یه مدت که اون احساسات فروکش کرد تازه معایب دیده بشه و.....

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

عزیزم نمیشه که برای همه یه نسخه پیچید که بگن طرف چون سنتیه پس حتما بی عرضست!اگه اینچوریه پس اونام که ...

بخدا ۳۲ سالمه

اینقدر جلسه اشنایی رفتم که دیگه حالم داره بد میشه

نمیگم همشون اینطورین، انگشت شمارن واقعا

حداقل قسمت من نبودن

اره اینم هستمگر اینکه ادم همون اول بگه قصدم ازدواجه و تایم برای اشنایی بذاره که طولانی نشه

اونم بخدا اکثرا نمیان،ا

اصن اکثرا برای اینکه دخترو خام کنن هعی میگن ما ازدواجی هستیم  و قصد جدیع درصورتی که زررر میزنن😂😂😑

من دوستم با یکی بود همینجوری ،

۵ ساللللللل گولش زد،اره میام میگیرمت،بزا کارم جور شه 

بزا این اوکی شه حتی مامان پسره دوستمو ناهار دعوت کرد،

هعی میام میام میام،

اخرش با رفیق صمیمی دوستم ریختن رو هم😑😑😑

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3