2777
2789
عنوان

امان از مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 37 پست
بخدا ۳۲ سالمهاینقدر جلسه اشنایی رفتم که دیگه حالم داره بد میشهنمیگم همشون اینطورین، انگشت شمارن واقع ...

برات صلوات فرستادم ایشالا ی همسر خوب نصیبت شه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا دوستیم زیاد خوب نیس همش استرس همش بشه نشه آخرم به احتمال ۷۰ درصد نمیگیرن بعد ۳ سال گشتن و ادم م ...

دقیقا .دوستی افتضاحه تازه خیلی شانس بیاری فقط جدا نشه نره یکی دیگرو بگیره 

دقیقا .دوستی افتضاحه تازه خیلی شانس بیاری فقط جدا نشه نره یکی دیگرو بگیره

همون،من دختر عمم با یکی دوست بود،

حدود ۲سال ،پسره اخراش دیگه پشیمون شد،

از اونجایی که عمه های من تبحر خاصی تو دعا وطلسم گرفتن دارن😂🥲💔

رفتن دعا گرفتن ازدواج کرد

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

یا حتی رفیق خالم پسره گولش زد این بنده خدا از ۲۲ سالگی تا ۳۱ سالگی با پسره موند🥲🥲🥲اخرم ترکش کرد

وای چقدر بد💔💔

اصلا خیلی ازدواج سخت شده

باید خیلی خوش شانس باشی کیس خوب گیرت بیاد

ممنون مهربون❤

قربونت برم قابلی نداشت

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
همون،من دختر عمم با یکی دوست بود،حدود ۲سال ،پسره اخراش دیگه پشیمون شد،از اونجایی که عمه های من تبحر ...

دمشون گرم کاش دعاکنشونو به منم معرفی کنی 

من خودم چهارسال تو رابطه بودم تو یه آن پسره مال یکی دیگه شد فک کن کل اشنایی و خاستگاری و عقدش دوماه زمان نبرد 

اونم خواهراش اها دعا و ثنا بودن دیگه نمیدونم دعا کردن یا چی بوده داستان نمیدونم 

وای چقدر بد💔💔اصلا خیلی ازدواج سخت شدهباید خیلی خوش شانس باشی کیس خوب گیرت بیاد

اره،پسره انقدددد اینو گول زد ،

اونموقع حالم میگفت کات کن باهاش گوش نمیکزد،من اونموقع ۱۰ سالم بود اینا باهم بودن الان ۲۱ سالمه اینا کات کردن،بعد دوست خالم پولداربود پسره انقد گولش میزد پول بگیره ازش،میبردش جاهای‌گرون یهو میگفت اع شبنم چقد این شلوار لی گرونه خیلییی قشنگه اما 

حیف پول ندارم انقد 

رفیق خالم میرفت سریع براش میخرید🥲

دمشون گرم کاش دعاکنشونو به منم معرفی کنی من خودم چهارسال تو رابطه بودم تو یه آن پسره مال یکی دیگه شد ...

عزیزم🥲

والا دعا نویسشونو منم نمیدونم،

میدونستم وضعم این نبود😂💔

اینا به ما نمیگن ،قشنگ یه پا عمن برا خودشون،

اره،پسره انقدددد اینو گول زد ،اونموقع حالم میگفت کات کن باهاش گوش نمیکزد،من اونموقع ۱۰ سالم بود اینا ...

چه نامردی بودی این دیگه

حالا من خوشبختانه تحت تاثیر احساساتم قرار نمیگیرم

بفهمم یکی میخواد سواستفاده کنه سریع کات میکنم

چون شخصیت خودم رو میدونم میگم شاید تو دوستی میتونستم یکیا پیدا کنم

از عمه های منم فولاد زره ترن که

اره بابا😂😂😂اصن کسییی خبردار نشد این دعا گرفته منن خیلییی اتفاقی سوتی دادن فهمیدم،

حالا اگ من بگم برام دعا بگیرید کل طایفه رو پر میکنن😂😂😂😂بعد بابام پولداره 

الان میگن اره اومد دعا بگیره با مادرش تمام مال اموال داداشمونو بالا بکشن😂😂💔😑😑😑