همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
سلام ندارم ولی قبل توی اونیکی گوشیم داشتم اره بعضی اهنگها رو
سلاااااااام عزیزم خوبییییی😃💕💕💕
خیلی رو مخه بعضی اهنگام تایتلشون چینیه از رو کاور میتونستم تشخیص بدم الان دیگه نه😑😂
موزیک پلیر خوب میشناسی؟💕
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای من یه البوم رو میبینی قطعه قطعه کرده هر اهنگش روی توی یه البوم جدید میاره برای همین موزیک پلیر ندارم یا توی سان کلود گوش میدم یا اونیکه برای گوشیه YT music
ممنون تو خوبی برای من یه البوم رو میبینی قطعه قطعه کرده هر اهنگش روی توی یه البوم جدید میاره برای هم ...
اهاااان مرسی گلی لطف کردییی🩷