یه پولی دستم اومده نمیدونم چیکارش کنم شوهرم گذاشته تو حسابش قرار بود طلا بخرم هیچی ندارم طلا از طرفی تو این اوضاع میگم شاید همسرم لازمش بشه شما بودید میدادید به شوهرتون یا طلا و ... میگرفتید
وقتی اومده مشورت ینی هر کسی نظرشو بگه من زمین میشناسم دویس الان اینجا شش ماه دیگه چهارصدو پنجاه به بالاس حتما نباید میلیارد داشته باشی تا رو زمین سود کنی ولی تو رو مطمینم عقل نداری چون فقط دنبال حاشیه و جنگ و دعوایی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی اومده مشورت ینی هر کسی نظرشو بگه من زمین میشناسم دویس الان اینجا شش ماه دیگه چهارصدو پنجاه به ب ...
چقد سوختی که حرفم درست بوده این چیزا هوش میخواد وقتی نداری لازم نیست با توهین کردن عقده هاتو بیشتر بریزی بیرون و پاچه بقیه رو بگیری حالا تاصبح ریپ بزن چون نمیخونم بی عقل بی فرهنگ