برای اولین بار خونه مادرشوهرم امشب باید بپزم. تو یه سری از دستورا نوشته رب و تفت دادنی لوبیا رو هم یه کم تفت بدم. به نظرتون این جوری لوبیا سفت نمیشه؟😬😬😬
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو یک ظرف دیگ قارچ با شعله نسبتا بلند تفت بده با زردچوبه و بعد پیاز داغ اضافه کن و رب گوجه رو بریز با زردچوبه و فلفل تفت بده به روغن که افتاد لوبیا بدون آب اضافه کن کمی تفت بده و اب لوبیا رو اضافه کن