2777
2789
عنوان

چه جوری خوراک لوبیا چیتی بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 38 پست

لوبیا رو از قبل ابپز کن 

پیاز فراوان رنده کن و سرخ کن ادویه جا بهش بزن بعدم رب گوجه و تفت بده و لوبیاهارو بهش اضافه کن اب بریز و بزار نیم ساعت جا بیوفته 

اگ میخای لعاب هم داشته باشه مثه کنسرو های کارخونه ای ی سیب زمینی ابپز کن و له کن بهش اضافه کن 

البته قارچ هم میتونی اضافه کنی اگ دوست داریدخیلی خوشمزه میشه

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از شب قبل خیس میکنم...صبح بگاب عوض می‌کنم وبارر میزارم...جوش  که اومد رب ونمک و زردچوبه..با حرارت متوسط تا پخته بشه

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

اصلا تفت دادن تاثیری نداره تو طعمش و هیچیش، تفت نده ،اگه میتونی الان خیس کن لوبیا رو 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه پیاز داغ درست کن یه هویجم رنده کن توش یه کم تفت بده ،رب و زردچوبه رو هم توش تفت بده، بعد یه قاشق شکر بزن و آب بریز بزار تا جا بیفته. اگر آب مرغ یا گوشت و قلم بریزی توش عالی میشه و نک و فلفل. و با لیمو ترش سرو کنید

باشه عزیزم ممنونم

برای لعتبش یک قاشق ارد تو روغن تفت بده تا بوی خامیش گرفته بشه به خوراکت اضافه کن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔