2777
2789
عنوان

گوشی مادرشوهرموبازکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 95 پست

یکی از دوستهام به خونه زندگیش نمیرسید ( اصلا دوست نداشت کار خونه انجام بده)

موقع طلاق فهمید همسرش فیلم و عکس گرفته تو این چند سال از خونه و بهم ریختگیش به عنوان مدرک به وکیلش داده بود که مهریه پرداخت نکنه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میگپ چراپاکش نکردم هرچندسه ماه ازاون قضیه گذشته

خیلی خنگی 

باید گوشیشو بازگشت به کارخانه میزدی 

همه چیش پاک میشد 

می‌سوخت 

دیگه از این گوه ها نمی‌خورد زنیکه

گاه باید خندید بر غمی بی پایان 

نمیدونم این مدل از مادرشوهرا رو باید چکار کرد نمیخوان بفهمن آخه این بنده خدا کنیز نیست ک بخواد کل کارای خونه رو هر روز انجام بده 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
شوهرمنم اینجوری تهدیدم میکنه

و تونست برعلیهش استفاده کنه متاسفانه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
یکی از دوستهام به خونه زندگیش نمیرسید ( اصلا دوست نداشت کار خونه انجام بده)موقع طلاق فهمید همسرش فیل ...

خخخخ. چقدر خنده دارن این آدمای بی سواد دو هزاری. شوهر و پدر شوهر منم به همین نیت این کارو میکردن منم گفتم انقدر عکس بگیر تا جونت دربیاد. ریدم دهن خودش و پسراش

بله حرف شما درستولی چطور اون به خودش اجازه داده از حریم شخصی اسی عکس و فیلم بگیره؟این به اون در

من که گفتم کار مادر شوهرش اشتباه بوده ولی خب اسی الان بعد ۲ماه قهر برگشته چرا باید دباره برای خودش اعصاب خوردی درست کنه تو گوشی یه ادم بی ادب نگاه کنه اوقات خودش تلخ کنه اگر برگشته پس بی تفاوت باشه به مادر همسرش کارهاش

❤️‍🩹 I`m ok