2777
2789
عنوان

گوشی مادرشوهرموبازکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 95 پست

ایراد نداره بار دیگه گوشی افتاد دستت پاکش کن

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جات بودم بازگشت ب کارخانه میزدم گوشی رو هم میداختم سطل زباله تا بسوزه  بازم برات پیش اومد گوشیش  دستت افتاد بزن بازگشت ب کارخانه

محکم باش، پشت آرزو هات خدا ایستاده '✨️

نمیدونم خاسته ب هرکی بگه من کارای خونه روانجام نمیدم بامدرک بگه

شاید درست نباشه ولی من جات بودم می‌فرستادم برا خودم یا از رو گوشی عکسی فیلمی چیزی می‌گرفتم و به همسرم نشون میدادم تا خودش راجب این کارش از مادرش سوال کنه.الانم اگه فکر می‌کنی آدم با درکی هست یا با خودش صحبت کن یا به همسرت بگو تا دلیل کارش رو بگه وگرنه این اوین باری نخواهد بود که این کارو واسه نشون دادن  بد بودنت از هر لحاظ انجام میده.

شاید شوهرت هم خبر داره 

احتمالا این فیلم ها رو برای زمانی که برین دادگاه گرفته

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
پدرشوهر من عکسارو چاپ کرده که از بین نرن. خخخخ. حرامزاده های کلاش

بزار چاپ کنن بی شخصیت ها بگو چهار دیواری اختیاری میخوام برینم خونه ام منم قهر کرده بودم خونه نامرتب بود شوهر بیشورم رفته بود همسایه هارو اورده بود ببینن منم برگشتم ب دروغ که محکوم نشم گفتم وقتی اون خرجی نمیده گشنه میخوابیم بلند میشیم انتظار داره جون داشته باشم خونه رو مرتب کنم بهشون بگو هر وقت فوت کردین عکس ها رو میارم میزارم کنار قبرتون پدرسگ ها 

محکم باش، پشت آرزو هات خدا ایستاده '✨️

شوهر منم یه بار همین کارو کرده بود ، هنوز یادم میاد حالم بد میشه اخه من همیشه خونه زندگیم تمیز و مرتبه ، یه جورایی وسواس تمیزی دارم با اینکه دو تا پسر بچه شیطون دارم بازم همیشه خونم تمیزه . اینو بقیه میگن حتی خانواده شوهرم

بعد یه بار که به دلایلی تمیز نبود عکس گرفته بود 

همین کاراشون باعث میشه کم کم از چشم آدم بیفتن 

بگو عکسارو قاب کنین بزنین ب دیوار لذت ببرین

شوهر آشغال پشت کوهیمم جلو چشم خودم این کارو میکرد. مثلا ظرف تووسینک بود قشنگ چق چق عکس میگرفت. یا تو دعوا خیلی ریلکس ازم فیلم میگرفت. ایشالا تیکه تیکه بشه تیکه هاشم پیدا نشه 

شوهرمنم اینجوری تهدیدم میکنه

چرا خب به کارهای خونه نمی‌رسید....خونه بهم ریخته اذیتتون نمیکنه....وقتی ازدواج میکنیم عملا بین زن و شوهر یه سری وظایف تقسیم میشه....کار مادر شوهر اسی بد بوده ولی رسیدگی نکردن به کارهای خونه هم کار خوبی نیست .....

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍