2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۰ نه اما یه خانم هست ۴۵ سالشه و اصلا ازدواج نکرده و مجرده 

تا ۲ سال پیش با باباش بود اما وقتی باباش فوت کرد دخترای خواهراش یا دخترای داداشاش میرفتن پیشش و حدود یکسالی هست که فهمیدیم تومور مغزی داره و قطع امید کردن ازش 😭

لطفا اگه پیامم رو دیدین برای سلامتیش یه صلوات بفرستید و براش دعا کنید 

😐😑 

بله تنهابه نظرم تنهایی اصلا خوب نیست

مربوط به روحیات انسان هست.اطراف ما همه تنهای دوست دارن.دختر پسرمجرد خونشون جداست تاهرکس منطقه امن وراحت خودشو داشته باشه.فامیل وخانواده هم هست هروقت دوست داشتن میرن

مربوط به روحیات انسان هست.اطراف ما همه تنهای دوست دارن.دختر پسرمجرد خونشون جداست تاهرکس منطقه امن ور ...

اره درست.ولی این مورد کلا تنهاست نه دوستی نه اکیپی مسافرتی هیچی.حالا بعضی مواقع هم خونه خواهر و برادر میره ولی به کل تنهاست 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

نزدیک به ۵۰ هستم 

با خانواده م زندگی می کنم و از پدرمادرم نگهداری می کنم خیلی اذیت شدم بخاطر نگهداریشون دیگه وقتی دختری مجرد بمونه نگهداری از پدرمادر میوفته گردنش و خودشم پیروفرتوت میشه

به هر حال خدا و روزگار با ما تا نکرد

مادر من چهار تا دختر عمه داره ۵۰سال به بالا سه تا تازه ازدواج کردن 

ولی ازدواج در این سن به درد نمیخوره (خودشون اینجوری میگن)

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏