2777
2789

خودم کاشت زیاد کردم نماز هم خوندم ولی دلم راضی نمیشد و فکر میکنم الکیه نماز خوندن با کاشت 

از طرفی هم میگم به دل آدم برمیگرده خدا قبول می‌کنه این بنده هاشن ک سخت میگیرن از طرفی هم غسل ک میکنم بازم حس خوبی ندارم 😐

ناخونام اصلا بلند نمیشن سریع میشکنن تقویت کننده و روغن اینا هم زیاد زدم بدون ناخون هم عین پای مرغ میشه دستام

نزدیک چند ماهه کاشت نکردم ولی خیلی دوست دارم بین دو راهی موندم بعضیا میگن قبوله خدا قبول می‌کنه بعضی ها میگن نه 🥲 نظر شما چیه 

قیژ قیژ 🐍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاشت ناخن غسل برنمیداره غسل انجام نشه نماز هم قبول نیست ول کنید بعضیایی که کلاه شرعی برای همه چیز درست میکنن

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

خود خدا گفته مانع وضو نباید باشه

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

هرچیزی  روی بدن ک مانع رسیدن اب هنگام غسل و وضو باشه باعث باطل شدن غسل و وضو میشه حتی اندازه سرسوزنی

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.